Axellis Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 hee,ele dee Videoda gosterdiyim kimi ele,Save buttonuna bas vso Browserde 192.168.1.1 yazib enter vurmaq lazimdi Username:Admin Password:Admin Olmalidi Sonra Ise videodaki kimi ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 192.168.1.1 yaziram xanaya admin yaziram gelmir Buda Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 .... sən aşağdakı loqin və porollardan istifadə et... loqin; admin porol; admin loqin: user porol: user loqin: suppurt porol: support .....əgər girə bilməsən onda sənin üçün wi-fi-a yox, modemə girişə fərqli porol qoyulub.sən də elə bilirsən ki,wi-fi-a porol qoyulub... ....onda zəng edib provayderə deyirsən ki,modemə giriş üçün standart loqin və porol qoysun.wi-fi-a isə sən istədiyin adı deyərsən.... ....əgər restart vermək üçün modemin servisə gətirilməsinin vacib olduğunu desələr,deyərsən ki.özüm evdən edərəm.siz də ip-ləri qoyun... ...modemin arxasında iynə girəcək boyda deşik var.ora iynəni keçirib 3-dəq gözləyirsən vəssəlam.modem əvvəlki zavodskoy nastroykasına düşür....qalanını da onlar oradan edir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Hacker 8 km Istifadeci adin deyismek olmur Istifadeci adi ancaq admin olur,tp linkde parolu kimse deyisib,tek usul wifi nin dalinda balaca bir desik var,ora iyne sal 3 2 deqe bas saxla,sonra wifinin butun isiqlari yanib sonecek,forumda sene derslik verdim haa,wifi ni install etmek ucun oz cekdiyim ona bax ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 axells-sen dediyin kimi eledim mademde internetin isigi yanmadi zeng eledim provaydere duzeltdiler internet geldi. indi qoydugum parol uje aktivdir yəni daha hec kim istifade ede bilmez? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 .... wi-fi-a parol qoyublarsa,daha heç kim girə bilməz.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Artiq parol qoyublarsa Hec kim gire bilmeyecek,Parolunun ne oldugun bilirsen?Yani ozun giris elemek ucun Duzeldiyine gore Sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 axellis-canim qutardi. inanirsan mende sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Tp Link Sade Modemdi,Sadece Ustanofka Elemeyi Oyrenmek Lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.