VaqifAgayev Konu tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 7 Haziran 2012 Salamlar noutbooku format edirem evvel windows 7 ile format elemeye bashladim format gedir amma gec gedir sonra dedim yeqin noutbook zeyifdir windows xp ile formata bashladim amma faydasi yoxdur noutbook ACER firmasinindir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 nece deqiqeye edirkii Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 vallah bele deyekden evveller 1 saat 30 deqiye edirdise indi ancaq vaxtda diskleri silib yeniden yaddasa verirem 1 saat 30 deqiqeye ancaq dolu nece tezleshdirim bilmirem birinci defedir bele problem olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 ...formatın gec getməsi hdd-in problemidir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Mehdi deyen fikir duzdu Amma basqa bir sebeb de ola bilerki,hdd error larin sayi coxdu,beleki ramda errorlarin sayi coxalanda format vaxti goy ekran cixir(Menim basima gelib,amma ki duzeltmisem) Hdd de errorlar coxalanda format getmeye biler,dediyim kimi goy ekran cixa biler,veyada format cox gec gedee biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Çox sağ olun necə bərpa edə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Men ramdaki errorlari temizlemek ucun memtest86 adinda proqramdan istifade etmisem Amma hdd ni bilmirem nece errorlardan temizleyirler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 bizde noutbook hec acilmir amma diski qoyuram format gedir 5 saat tam amma sonda acilmir yene donur boot meynuydan düzəıiş eləsəm düzələr? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Nəylə format verirsən?Hansı sistem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 windows7,zver heç biri olmur hələ təzə diskdə aldım hç bir faydası yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 .... 5 saata format olunan hdd dəyişilməlidir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 birincisi noutbuka virus dusub ona gore ekran acilmir. 2cisi de sen basqa format disklerini yoxla ola bilsin sende diskde problem var yada disk cizilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Ekrana heç alılmır?yoxsa necə.Ətraflı yaz bir az. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Qaqaş format diskinidə dəyişmişəm yenisini gedib almışam diski taxdım tanıdı sonra hər şey çox gec gedir göy gec dolur 1 saata sonra driverləri dükləyir 40 dəqiqəyə sonra ondan sonra 39 dəqiqə heç yerindən tərpənmir vindovs zverlə elədiyim..Əməliyyat sistemini dəyişdim vindovs 7ə keçdim faizləri 0 dən birdən 100 faizə atdı gecdə olsa ən sonda perzaqruzka getdi komp açılanda dondu qaldı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2012 Sərt Diskini dəyişsən yaxşı olar(HDD).Oxuma yazma başlığında yəqin ilişmələr var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 9 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2012 Necə edim? Videosu varsa qoya bilərsən zəhmət deyilsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 9 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2012 hdd deyis Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2012 Servisə aparsan yaxşı olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 13 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2012 cox tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.