Guest terlanyek Konu tarihi: 19 Şubat 2011 Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat 2011 Ilk dəsrliyimizdə "Winİnstalle" ilə unattended proqram Hazırlamağı video dərslikdə ətraflı olaraq izah etmişəm.qeyd edimki bu üsul, unattended Üsullarından ən yaxşı və rahat üsullardan biridir. "Winİnstalle" ilə proqramınızı unattended edib və lisenziya işlərinidə əvvəlcədən edəcəksiniz. Qurulumdan sonra aktivasiya problemi olmasın.Yəni proqram sistemə full olaraq yüklənməsi üçün əvvəlcədən bütün əməliyyatları aparacağıq.ümid edirəmki ilk video dərslik çoxlarınıza unattended proqram hazırlamağınızda sizə çox köməkci olacaq. Bizə lazım olan proqramlar Winİnstalle 2003 və upp 1.3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 terlanyek, cox sag ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELNUR_009 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Tesekkur Daha maraqlilarini Gozluyurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 sİZLƏR SAĞ OLUN. Üzürlü səbəblərdən dərs gec nümaiş olundu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Burda bir weyi deqi bawa duwmedim x. bat bir de o birisi. x.bat adi bow blaknotu x.bat edirik ...?? Bu haqda geniw melumat ver bilersen ...? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 x adlı bat faylı yaradırsan Nümunə: x.bat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Onu uje bawa duwdum amma hidcon.exe bilmedim. Onu hardan tapim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Yukle hidcon.exe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kral-studio Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Men hazirlayiram Restatoru ancaq ne acilir ne de Silinir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Disko32 fayilini hardan alaq. Arxivin icinde yoxdu axi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kral-studio Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 damid_91, Verdiyim fayli yaz ve onu WinRar-la ac. Icindeki fayli yukle olacaq. Disco32-ni ve Pacages-i C:\Program Files\OnDemand\WinINSTALL Buradan tapa bilersen... Buradan yükle: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 kral-studio cox sagol . Werdiyin unvana girdim tapdim.... Men vidyoda gosderilen kimi Emel eledim... Ancaq Komputer perezaqruzka getdi...... Henin setapin yarligi ekrana cixmadi.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Vusal cox sag ol. Bir de men WinInstalle proqamini yukluyr bilmirem awibka verir bir yer geli yazilir E-mail, phone numder... bunlari yaziram sonra next vururam. BEle bir wey gelir...... Send of registration information failed: (12031). Ok Uje tapdim.... wink fellow Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kral-studio Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 damid_91 He ola bilsin ki, neyise duz etmirsen.Ona gerek baxib deyim. Elaqe saxla komek edim: Huseyn. Qaqaw sen interneti dayandir ondan sonra proqrami yukle.Alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Salamlar. Həmişə proqramı yükləyəndə perezaqrusqa verməyi bağlayın çünki proqramı yyenidən ssetuplaşdıranda fayl itkiləri oluur. "Hidcon və x.bat" yükləyin. Perezaqrusqa vermədən açılmayan proqramları obirsi dərslikdə izah edəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Terlan men skaype prosunu yoxladim alinmadi nese belke sehv elemiwem yene yoxluyaram. Bir de en axirda yoxlamaq isdedim Erana windos-az.com yazmiwdim o geldi sonra, kompa baxdim ne ekrana yarlik gedldi ne de pro yuklendi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Hüseyn Olur belə olar fayl itkiləri ilə əlaqədar olur.Əgər proqram yüklənmirsə ola bilsin x.bat faylına msi adını düz verməmisən.. inşAllah pulsuz proqramları unattended etməyin qaydasın izah edəcəm onda lap asan və belə problem olmayacaq. Əgər proqram yüklənmirsə ola bilsin x.bat faylına msi adını düz verməmisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Ok. Inwallah. Yeni derslikde imkan olsa save 2 PC proqrami uzerinde eliyersen imkan olsa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 save2pc lisenziyalıdır. Pulsuz proqram üsdündə edəcəm məsəlçün: "ccleaner" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 OK. Bir de onu. Vusal elediyi kimi de bawa salsan yaxwi olar. Sag terefde awagida gelsin ve isdediyimiz kimi wekil qoyaq meseen: Yuklenir ... nese bele birwey. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Olacaq helə şeyi 2ci dərslikdə göstərəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Ok. Terlan teze derslik bu gun olacaq...? Yoxsa bawqa vaxt..? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Yeni dərsimiz hazırdır. İnternet problemim olduğu üçün yürləşdirə bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zirve89 Mesaj tarihi: 4 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2011 Avira antivirus programini etmek olar?Etmek istesem onu obnavit edib ele elemek olar?Yeni bazasini tam yenilemek isteyib ele Unattended etmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.