mikluxo-maklay Konu tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Haziran 2012 Salam. Format etməyi bacarıram ama bu gün etmək istədim alınmadı. Kompyuterdə virus var özüm də bilirəm, çünki antivirus yox idi. Qısaca, diski taxıb ustanovka vindovs seçirəm, ilk olaraq göy ekran gelir aşağıda zaqruzqa drayver yazılır bax orda gözlüyürəm biraz keçən kimi komp sönür. 2-3 disklə yoxladım alınmadı. Kömək edərdiz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 basqa disknen yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Hacker disklik deyil qaqa. 2-3 disk yoxladım hamısı eyni yerə çatanda komp sönür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... ümumiyyətlə səndə formatdan əvvəl də kompüter sönürdü ?.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mehdi yox. hemise etmisem rahat. ama nedense 1-2gundu etmek istirem format getmir. o format diskin taxib ustanovka windows deyen kimi birinci mavi ekran gelir asagida drayverler yuklenir ha bax onun yarisina gelib catan kimi komp sonur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... format zamanı demirəm....deyirəm ki. kompüteri işlədəndə ara-bir öz-özünə sönürdü ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 yox sonmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ...səndə noutbukdu yoxsa pc... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 pc.. men fikirlesirem ki viruslar kompda deyesen bezi fayllari zedeleyib ona gore alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... deyirsən göy ekran gəlir,sonra sönür...hard diski c və d disklərini görür sonra sönür yoxsa diskləri görmür ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 skype varsa adresivi yaz rahat danisaq olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ....skype yoxdur.... yuxarıdakı sualıma cavab yaz.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 diskleri gorur. sonmek deyendeki bu videoya bax basa dusessen ne demek istediyimi. bax burda sonur komp Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 .... diskləri görmədim.... .... sadə şeydən baəlayaq..... kompüterin içərisinin tozunu nə vaxt təmizləmisən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 qaqaw tozu hardasa 1-2 ay qabaq. temizdiyenden sonra da qabaq da formatlamisam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... bu ola bilər : toz,hard disk, ram,prosessor... yəni problemibir dəfəyə dəqiq bilmək çətindir... .... sən kompüteri aç.ramı çıxart.quru əski ilə sil.yerini də sil.sonra yerinə möhkəm keçirt.bir də prosessorun üstündəki tozları da sil.kompüteri bağlama.format diskini qoy.fikir ver.prosessorun üstündə pər var (qüller)...diqqətlə fikir ver.gör format gedəndə əvvəlcə pər dayanır sonra kompüter sönür,yoxsa kompüter atır sonra pər dayanır ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 yaxsi dediyivi edim yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... OK... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 he rami sildim , yerini deyisdim obirisine taxdim, platanin tozunda aldim duzeldi. sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 sag ol. bideki hansi anti virusu meslehet gorersen ? AVG, Norton, Dr.Web bunlardan birin istirem qurum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... NORTON İNTERNET SECURİTY 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar2708 Mesaj tarihi: 12 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2012 Salam mikluxo-maklay. Dr.Web məsləhət deyil. AVG Internet Security 2012 də pis deyil. Ən məsləhətlisi Norton Internet Security 2012 və ya Norton 360 antivirusudur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 13 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2012 He duzdur men bu problemle qarshilashmishdim sokdum temizledim ne qeder toz var idi sonra duzeldi amma mende komputer sonmurdur goy gedirdi ortada kodlar yazib dayanirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 men sene AVAST Free Antivirusunu meslehet gorerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.