Guest Rovshan12 Konu tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Haziran 2012 Men windows vista ucun temalar yaziram, amma onlar ya klassik stilde acilir, ya da ki hec bir deyisiklik olmur. (Sadece fon qaralir). Onu nece duzelde bilerem? 000 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... mən bunu 2 səbəbini bilirəm... ... bəzi temalar ancaq fonda şəkil dəyişir.tema dəyişmir.... ...bir də temanın dəyişməsi üçün windowsun update olunması tələb oluna bilər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan12 Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Windows u update etmek ucun ne etmeliyem? hemde menim yuklemek istediyim tema bu linkdedi. gir bax. http://oformi.net/temyvista/12227-purple-flower.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 ... bilirsən qardaş, tema 1 də o vaxt işləmir ki,windows serverdən bağlanır....onda ekran qaralır....amma sən deyirsən ki, səndə temalar klassik formada işləyir.bu o deməkdir ki,windowsun tutulmayıb...əgər sən windowsu update etsən,nəzərə alsaq ki,işlətdiyin windows qeyri-qanuni lisenziyalı versiyadır,onda windowsun bağlanmaq təhlükəsi artır.... .... 1 versiya da yadıma düşdü...mod olunmuş versiyalarda bəzi funksiyalarda dəyişikliklər də olur...yəni hansı funksiya söndürülə də blir.... .... nəzərə alsaq ki,çox da təcrübəli user deyilsən,update etməsən laxşıdır.... ... yenə də etmək istəsən... panel upravleniya,oradan da çentr obnavleniya windows bölməsinə girə bilərsən..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Uxtheme Pacth Proqramindan Istifade Ele Sonra Yeniden Yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan12 Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 yox update zad istemirem. Vista Home Premiumdur-dostumda. Onu yeniden format edim Vista ultimate-ye. onda belke alinar. Ola biler (cox guman ki) Uxtheme Pacth proqramini yukledim, amma islede bilmedim. (setupunu tapmadim arxivden) mene hemin proqramin normalniy yukleme linkini verseydiz ela olardi. (eger mumukunse) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 .... Vista Home Premiumda tema deyişmək olmur...ultimate yazsan alınacaq.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan12 Mesaj tarihi: 12 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2012 AA dogurdan? Hmm. onda gedib yazaram. tesekkurler!!! EE... Ultimate yazdim, yene alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.