Huseyn. Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Kim bunu bilir men kompda D:/ disci kimi 1 dene de disc yaratmaq isdiyirem bunu nece eliyim. Yeni ele disc olsun ki formatda ona el Vurmuyum nece ki d ye hec ne elemirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 aydin ayzsan ayxsi olar...sen d disqinden elave partition ayirmaq isteyirsen? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 salam mene ekrani cekmek ucun proq lazimdi ozuz hansini meslehet bilirsize atinda bura saytda forumda var idi tapa bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 saka-muka Buyur buda linki Men ozum bundan isdifade edirem. Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Bir seyi eyni defe 10 defe istemeyin. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Vusal He de C, D necedi onun kimi 1 dene de meselen H yaratmaq isdiyirem d kimi olsun da yeni ora sistem yazmiyacam ancaq sexsi seyleri yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 damid_91 cooox sagol qaqas TWK. men qeyd etdimki saytda var amma tapa bilmedim aydaa mene ekranin seklini yox video kimi cekmek lazimdi AKADEMIK qaqas vere bilersen birde istimyecem gorurem eseblesirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Huseyn. Bundan istifade ele. orda basqa linkler de var. \\ burdan menden yukledim ama Avast proqrami icaze vermir yuklemeye virus sayir Win32^Malvare-gen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 fariz.ibiyev yazdiginnan hec ne basa dusmedim. Amma yene de sag ol. Artiq duzeltdim ozum format eliyende 1 yer gelir ordan elemey olur. Amma bunun basqa yolunu bilen varsa dise cox yaxsi olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Huseyn HDD-di deyirsen yeni 2 (C ve D)diske bolmeyim 3 diske bolum ele?Bu mumkundur Format edende elemlisen,diskleri secmek bolumunden hec ikisini silirsen sonra 3 yere bolursen C,D ve E olacaq...Bunun basqa yolu var amma ele bolende men bildiyime gore sytem failleri qarishir...En asan yolu format edendedir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Zirve eh onu artiq tapdmisdim. Cox sag ol. Kim MySQL aid derslik tapa biler mene ...??? Ozum axdardim bas aca bilmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Formatsizda hdd-ni bolmek mumkundur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Vusal Formatsiz HDD bolende fail itkisi olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 xeyr olmur.sadece d disqinden e disqine oturu yarisini. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmir55 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2011 Salam . Məndə windows 7 dir . Bu gun bir rar faylini acdim ve bundan sonra kompyuterimde olan exe fayllarin hamisi rar farmatina cevrildi ve butun fayllarin znacoku rar seklinde gosterir tecili bunu nece duzeltmek olur bilen varsa desin. Birdeki Sistem Orginal foormatdir..Bunun Sbebini bilen ve temir yolunu bilen alisgenderov@mail.ru e-mailine desin . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 o rari size kimse gondermisdi? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Huseyn. daxil ol orda basqa dersliklerde var mence komek olar .dil Turkce Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 uuu !! mene heck komek etmir (( yenede TWK ozum tapdim !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Cox sag olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 fariz.ibiyev sag ol Vusal HDD ni formatsiz bolmey oyrede bilersen ...??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 ok.. gostererem...bir az vatim yoxdu ama derslik hazirlayib yerlesdirecem foruma Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Mene W7 ucun fars dil interfeysi tapmaga komek edin de. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Usb modemlerin suretini nece guclendirmek olar?Mes:Datacard larda sureti artirmaq ucun program lazimdir ele bir program varmi?Limitsizdir internet gah yaxsi olur,gah da ki pis.Sureti sabitlehdirmek olarmi? Diesel Bu fars dili Buda nece elave elemek ucun derslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2011 datakart mende isdedirem bunun suretlendirmeyin yolu varsa menede maraglidi)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2011 Bu linke bax gor belke bu isive yaradi Bax Bunada bax BAx Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.