Huseyn. Mesaj tarihi: 27 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2011 Ok cox sag olun yukledim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuXX Mesaj tarihi: 3 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mart 2011 Zehmet Olmasa Vx.Mail.Ru +Crack Olsa Pis Olmaz .....Cetin Tapilar aMMa Yenede Umid Edirem Ki Tapilar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 3 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mart 2011 Terlan menim ucun studyalarda cixilan minisofka proqramlari lazimdi. Birde mp3 mid formatina ceviren proqram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 3 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mart 2011 Cavid018 çox sağ ol proqrama görə amma çoxda yaxşı proqram deyil. Mənə Video Convertor proqramı lazımdı. ROTATE(yəni videonu 90dərəcə çevirsin) 100% olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zirve89 Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 fariz.ibiyev Video yuklemek ucun en yaxsi program budur Internet-Download-Manager+crack Bu program ile istenilen saytdan video ve mp3 ler yukleye bilersen.Yuklemek ucun hec bir shey etmek laazim deyil sadece olaraq sen video baxanda senden sorusacaq ki yukleyim.Bu programi Mozilla Firefox da daha yaxsi ishleyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 Salamlar. Mene Delphi7 prosu lazimdi kimde var..........??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 Saytda var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2011 Vusal bilmirem nedendei diyesen axdariw bolmesi iwdemir. Tapa bilmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 5 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2011 Bu bolmeye bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 6 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2011 Mənə elə proqram lazımdırki komu açıb onu aktiv edim restartdan sonra komp açılanda nə etdimsə restartdan sonra silinsin(yəni əvvəlki vəziyyətə qayıdsın.bu cür proqramları əsasən İnternet klubda yazırlar. Ən məsləhətlisi hansıdı??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil73219 Mesaj tarihi: 7 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2011 salam yoldaşlar. mənə sistem proqramlarını flashkaya yükləyə bilən proqram lazımdır. yəni xpni və 7-ni flashdan format edə bilim. netbuklar üçün lazimlidir. təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 7 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2011 anar315 DeepFreeze Standard 7 emil73219 İstədiyin şey saytımızda mövcuddur USB Flash-ə Windows XP/Vista/7 yükləmək+Video dərslik (Yeni) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 13 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2011 VUSAL proqramı yazdım amma beyenmedim.birddə açıq olanda kompu ağırlaşdırır.həmdə deaktiv zad edə bilədim.en meslehetlisi bu proqram idi? Proqramı necə silim kompdan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 13 Mart 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2011 Defriz sistemi agirlasdirmir.Hec bele his etmek olmurki sistemde defriz var. Proqrami silmək üçün proqrin ozunu birdə yüklə Uninstall gelecek onu sec sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 CCleaner prosunun axrinci versiyasini kim tapa biler men axdardim pullu tapdim xarici satydan. Resmi sayitinda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Cleaner 2012 bunu DeyirsenSe Linki budu. Pramoy yuklemedi. CClener Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 deqiq bilmirem amma bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 O kohnedi mene tezesi lazimdi 3.05.1409 versiyasi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Men Sene Verdiyim Cleaner in Linkindeki proqramin Verisaysi V8.1.0.1079 du Clener 2012 bu linke gir yukle . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Huseyn. Gir resmi saytdan yukle onu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Ok sag ol yoxluyub yazacam. Vusal resmi sayti eger budusa ccleaner.com ora girdim $24. dollar geldi. Pulludu. Eger basqa yeri diyirsense. Linki yaza bilersen zehmet deyilse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Resmi sayt o deyilki.Program resmi saytinda pulsuzdur sen ayri sayta girmisen. Resmi sayti: www.piriform.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2011 Bu linke gir yukleme linkidir CCleaner Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 8 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2011 Ok. cox sag olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 8 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2011 Mene Ofis Paketinin icinden ayri setapi olan InfoPath 2007 Proqrami Lazimdi.. Interneti Ne qeder axdardim Tapa bilmedim.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.