DLE-MasteR Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2011 Qaqawlar men movzu acmisdim jafar adli istifadeci komek eledi amma alinmadi.samsung markali mp3 player-in yaddasina girib mp3 atmaq isteyirem amma yaddasin acmir.Usb ye taxiram emodio du diski belke tanis geler diskinde yukleyirem olmur.Format eleyenden sonra bele oldu.Formatdan evvel my computerde ayrica acirdi rahat girirdim qeyd edimki bezi telefon markalarinda acmir mence hansisa driver yuklemeliyem cunki evvel pc suite olmayib bu kompda.Samsungun pc suite sinde yukledim yenede acilmadi.Komek elesez sevinerem vacibdi.Onceden tesekkurler Deyesen komek eleyen tapilmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Kim komekliyu eliye biler men burda yerlesdirdiyim linkdedi sekillerdeki effekti photoshopda yaradan derslik lazimdi. Sekil_1 Sekil_2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Huseyn. Hazir o cur effektler coxdur bide niye eziyyet cekesen ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Hardan tapa bilerem 1-2 sini bura yerlesdire ilersen baxam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Buyur Yukle mence komeyine catar onuda deyimki hamisi eyni usulla hazirlanir ozun istediyin effekti soradan vere bilerse Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 fariz.ibiyev Sag ol yoxluyub 1 soz yazacam. Cox sag ol cox minnetdaram yoxladim alindi ele bu lazimiydi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Mene 1C (Muhasibat) nin azerbaycan dili versiyasi lazimdi. Interneti eleh veleh eledim tapa bilmedim. Tapdixlarimda hamsi pulnaniydi. Zehmet deyilse onun pulsuz versiyasini tapib verrdizde. Evelceden Size tesekur edirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Azeri versiyasi yoxdu onun.ele ona gore coxlari 1C islede bilmir. Azerice biden Cavani adli programdir.Oda 1C kmidir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Kim komek eliye biler ..? Zirve verdiyi liklerere baxdim kompu Linux format eledim. Sonra orda gosterildiyi kimi kompa perezaqrusqa verdim. Komp yananda bele gelir tam yuklenmir uje gozdemeyden yoruldum. Bu linkdeki videolara baxib format atdim: bu 1-ci bu da 2-ci Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 ESC knopkasini basmisan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 1-ci basmamisdim coxlu gozdedim yeni kompa perezaqrusqa vere vere 50 cur yoxladim hamsinda eyni yerde ortada ilisib qalirdi. sonra esc kmopkasini da basib yoxladim yene alinmadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Ya neyise duz etmemisen yadaki diskdendir.Yedin yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 salamlar , mene rus inglis dili ni oyrenmekcun proq yada derslikler lazimdi kimde nese varsa atsinda bura? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Ele o videoda bax 07:50 san de ilisib qalir mence ne bilim onun dicknen elaqesi yoxdu cunki hemin vaxt disc uje ozu izlicit olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 saka-muka tercume rolari isteyirsen.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 yox derslik kimi bir sey tercume eliyen proqramlar duz cevirmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 salam mene yandex sin N73 ucun proqrami lazimdi ordan girib mektub yazmaq olur resmi saytindan N73 ucun yuklediklerim yuklenmir telefona Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Ʌüsal Sen googlede axdar. Azerbaycan dilinde oldugu haqda melumat var. Prosdu nese internetde Yuklemesi yayilmiyib google.az Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 saka-muka Ingilis dili ucun-mini derslik programi Onlayn ingilis dili INgilis dili programi fariz.ibiyev roqrami N73 e yazanda sertifikat teleb edir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 mayak18 ingilis dili ucun mini derlik olan link isdemir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Huseyn. Bundan istifade ele. orda basqa linkler de var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs 2011 deymez.......... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.