Guest Rovshan13 Konu tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Haziran 2012 Salam! Mene Windows 8 ucun muxtelif temalar lazimdir. Men ozum google-da yazdim, tapa bilmedim. Belke sizler bilersiniz. Eger kim bilirse lutfen, linkini versin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 .... buradan yüklə.... http://www.cwer.ru/node/265292/ http://8themes.ru/ http://windows-8-theme.en.softonic.com/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Bu saytdan da yükləyə bilərsən daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 http://www.windowstheme.net/search/label/windows%208%20theme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Təşəkkürlər! Cox sagolun. Hamisini yukleyeceyem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 ... halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Səndə sağol ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 amma ekseriyyeti, windows 8 temasidir. Amma windows 7 ucun. Ancaq Terlanin verdiyi linki yukleye bildim. Hamiya tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 ... Maksim_252 , sən tapan temalar qəşəngdir... .... Rovshan13, yuxarıda qoyduğum 1-ci linkdə olan win8 temaları win7 üçündür...download linki.... http://letitbit.net/download/15078.16f08f1...Pack10.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 ok. Tesekkur. Coxdandi 8 ucun temalar axtarirdim. Birde men bu windows 8-de account ucun kod qoymusam, isteyirem ki kompu yandiranda kod istemesin. Bunu kodu silmeden nece ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 .... kod silinməsə mümkün deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Rovshan13 Qaqaş mövzu içində mövzu açmaq qadağandır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Mehdi1998, bəyəndiyinə sevindim. Rovshan13, yəqin yükləyə bilməmisən. mən yüklədim, alındı. ola bilsin bir az qarışıq olduğuna görə yükləyə bilməmisən. əvvəlcə temanı seç, download vitality themepack sözünə klik elə və aşağıda şəkilə bax,yüklə sekil.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Hmm. Kodu silmesem olmur demek...Terlan, ok.(Movzu deyildi-ele-bele sual idi verdim-getdi ) ok-Maksim yukleyerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Bratlar size soz deyim Sizin verdiyiniz temalar themepack formatindadi yani sadece sekilli temalardi amma hele windows 8 ucun visual style li olan temalar hele cixmayib,cunki sistem hele rc di.1 2 aya sistemin ozu cixdiqdan sonra sistem ucun daha keyfiyyetli ve visual stil lli temalar cixardacaqlar,Neceki windows 7 ye mac os temasi yazanda her sey deyisir haaa,taskbar,saat,cixis iconlari ,pusk zad,olarin hamsi birlikde visual stilli tema adlanir,amma ele bele sadece ekrana sekil gelen temalara ise sekilli temalar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 hee.... mende deyirem axii ))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Eger windows 8 cox sevdiysen,windows 7 ucun birlesdirme paketi var,beleki windows 7 ni temiz windows 8 edir,her sey deyisilir,8 eom versia cixanacaq 7 ni isletmek en yaxsi usuldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2012 8 dili -start menusu,axtarisi, parametrleri bir az ferqlidir dilini teze-teze oyrenirem. Mende uje 8-dir. Ele bu saytdan yukledim,diske atdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 indi goresen,cixib windows 8 temalari? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Cixib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.