Guest Rovshan13 Konu tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Haziran 2012 Salamlar! Men 2 gun idi ki komputerime windows 8 yazmisdim, amma dunen axsam kompda yazildi ki, komputerinde problem var,,ne bilim ne... sonra komputer oz-ozune restart vermeye basladi. Restartdan sonra diagnostic pc yazildi. Bir menu geldi, orada reset komputer,shutdown zad yazilmisdi. Mende sondurdum ki, belke sabah acilar. Eyni sey oldu. Bu neyden ola biler ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 problemi biraz aydin yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Brat Sistem qosulanda bios menyusu getdikden sonra tez f8 i bas,ordan sistem repair adli yere gir,ve ordanda startup repair e gir,ve qos,ozu duzeldecek,eger alinmasa xeber ele basqa yol tapaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 men komputere winodws 8 yazmisdim. Dunen internetde oturanda tapsiriqlar panelinin yox oldugunu gordum. ancaq fikir vermedim.birden komputer oz-ozune restart oldu. Komp yananda yazildi ki, senin komputerinde problem var.(Daha deqiq yadimda deyi ne yazilmisdi). Sonra yene restart oldu. ve bir menu acildi orada reset komputer shutdown ve s yazilmisdi Axellis, komp hec cure islemedi diyene teeden 7-ye format etdim. . ele olanda kom hec cur acilmir. men indi yeniden format edim, eger yene ele olsa, sen dediyin kimi ederem. alinmasa... yeniden 7-ye format etmeliyem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Men ne qeder dedim,helede basa dusmediz,Windows 8 Tamamlanmis Test versiadi,.Rc Di,problemlerin olmasi normaldi,2 3 ay sebr edin Windows 8 Oem Cixan Kimi Onu Yukleyib Format Edersz,Qaca Qac deyilki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Basa duse bilmiremki.Yalniz mende problem cixmayib.Windows 8 de.Ne bir dirverde ne bir proqramdaa.Bezi problemler lub.Oda o qeder vaxib deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Uje windows 8-dir mende. indi bir problem cixsa aydin sekilde baxaram. sonra size deyerem. windows 8-in professional versiyasi ne vaxt cixar goresen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 .... axellis qeyd edib...2-3 aya yaxşı versiyası çıxacaq.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 bilmirsiz win 8 in hansi versiyalari olacaq? meselen 2in 7de vardi ha ,starter,home premium,ultimate ve bashqa 2 denesi. bunda hansilar olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 8 de bir xeberde oxudumki 3 yadaki 4 versia olacaq Sahin Problem yoxdu sevin.Amma Yene deyirem Rc Versiadi,Oem Versia Olanda YUkleyib Install etmek yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.