Guest ceyhun14 Konu tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 20 Haziran 2012 Salam...bunnan evvel bir movzu acmiwdim... system repairedden sora problem....indi o problemi duzeltmek ucun erd commander 2010 yuklemiwem...ama fayl .iso formatindadir...ve daemon tools-nan acmag isteyirem...ama daemon tools acilmir..xatirladim ki sistem bezopasniy rejimdedir...eger problem bundadirsa....bawqa bir iso acan program vere bilerdiz mumkunse...ultraiso olmasin cunki onda ede bilmirem...ve ya ultraisoda fayli acib duzeltmeyik oyrederdiz mumkunse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 onu daemon tolsa yox, Ultra İso ilə aç, diskə yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Qaydalara Riayyet Edin!Movzunun Bolmesini Duzgun Sec! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Qaqaş, proqramsız da aça bilərsən. isonun üstündə sağ düyməni bas. sistemin ingiliscədirsə extract here seç. ruscadırsa извлеч здесь seç. yeni fayl yaranacaq onun içində istədiyin proqramın setupu olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Maksim, yanlış məlumat vermə. ERD commanderin setupu olmur, onu diskə yazırlar. CD-dən açıılıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 seven_birisi, bilmirdim. çox sağ ol. Elə bildim bütün isolarda olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Maksim , dəyməz sən sağ ol. bütün İSO-ları o cür açmaq olar. amma bəzi proqramlar CD-dən açılır o cür proqramları diskə yazmaq lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.