mikluxo-maklay Konu tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 24 Haziran 2012 Salam. Bəzi saytlara girəndə simvolların bəziləri belə görsənir. Bunu necə düzəldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Aşağıdakı keçidi mən özüm hazırlamışam. Çoxlu şrift var. Mənim kompyuterimdə çoxlu şrift var. Bu arxivdə olan bütün şriftləri öz kompyuterində C:\\WINDOWS\\Fonts bölməsinə köçür. Bundan sonra yoxla gör problem düzələcək. Məncə düzələcək. Çünki mənim verdiyim keçiddə çoxlu əsas şriftlər var. http://www.boxca.com/qrsdapn8inb9/fonts.zip.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Mobilim, həmin faylı share.az-a yükəyib verə bilərsən? boxcadan yükləyəmdə sürət 5 kb/sdən yuxarı qalxmır O_O 6saat... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mikluxo-maklay, Onlarin ferqi yoxdu boxcadan hemin fayli yukleyirem 60 kb/san - den yuxari cixmir (internetin suretine gore 512) Ozude boxcada pauza vere bilirsen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Mobilim cox sag ol duzeldi. PB yo mende 2mb-di suret. share'den 200kb/s ile yukleyir ama nedense boxcadan 5-10 kb/s Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 boxcada problem var)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.