sahin666 Konu tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 24 Haziran 2012 Mende bezi online oyunlar acmir.Meselen Wolfteam,biride var idi acmirdi adi yadimda deyil. Ama Blackshot online acir. Ama basqa agir oyunlar acir.Bu problem neden ola biler? oyuna girmek ucun bir yer var oora ad sfire yaziram oyuna girende hec acilmir.nese faiz gedir sonra komp restart olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... forumlarda 1 neçə səbəb göstərilir (avtomatik perezaqruskanı söndürmək, videokart,troyan və s.)... 1-cisinə aid video hazırladım.orda quş varsa götür yoxla.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 videodeaki etdim olmadi.videokartdan ola bilmez cunki basqa oyunlar acir.Trioyan nedi onu bilmirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... Trioyan virus kimi 1 şeydir.... bəzi troyanlar elə yaradılır ki.oyunlara girəndə fəaliyyətə başlayır....oyunlar onsuz da kompüteri gücə salır...troyan da kompüterin işini 1 az da artırır.nəticədə kompüter perezaqruskaya gedir və ya sönür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 bunu nece duzeltmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ..forumlara baxıram.DirectX və Net.Framework,flash player (yenilemek) proqramların da yenisini yükləmə məsləhət görülür....bəlkə bunları yüklədin düzəldi... ....qaldı ki,troyana,antitroyan,troyakiller kimi proqramlardan yükləyib scan verirsən... ...norton internet security 2012 də troyanları məhv edir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 scan eledim. 2012-06-24_210552.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... burda problem olmadığı görsənir.... amma mən norton internet security 2012 -yə inanıram.məndə də elə olub.başqa antivirus aolduğuna baxmayaraq troyan düşdü.troyanlillerlə scan elədim.amma norton internet security 2012 yükləyəndən sonra nə qədər troyan tapdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 nortonu yuklesem eseti silim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... eseti ömürlük sil...nəinki kompüterin yaddaşından,elə öz yaddaşından da.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 nortonu yazdim.INdi ne edim.,nece scan edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 .... antivirusu update et.sonra scan et... scan qaydasının videosunu hazırladım.... ...videoda scan menyusuna 2 yerden girmek yolunu gösterirem...(başqa yolları da var)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 trojanlari temizledim dediklerini yenilerim.Yene olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 format niye ediremki,.vacib deyilki.buna gore format edim.hemde basqa seyler acir oyunlar.bzi online oyunlar acmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Said Bilmediyin Movzulara Cavab Yazma,Her Sey Format Demek Deyil,Eger Birde Lazimsiz Sehrlerini Gorsem Silecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 day denen hecne yazmada mende oz fikrimi bildirirem men usag deyilem bilirem hersey format deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.