ToGGi Konu tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Haziran 2012 Salam , mende Notbookda Windows 7 Home basicdi tema yazmaq istedim evvelce Universal Theme Patcher yukledim aktiv eledim sonra Personalization Panel yazi aktiv eledim. Amma asagi panelin parlaqligi yoxdur bunu nece duzelde bilerem . Evvelceden tewekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Bəlkə temada nəsə problem var hə?? Başqa bir temada yoxla görək sistem-də işləyir ya işləmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToGGi Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Başqa temada işləmədi?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToGGi Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Cox Sag ol Terlan problemi ozum hell etdim Aero Patch yukledim restart verdim duzleldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Səndə sağol qaqaş.Hə Windows 7 Starter və Home Basic aero patch olmasa aero stilli temalar işləmir. Linki aşağıda paylaşıram ehdiyacı olanlar burdan yükləyər. Aero Patch 1.4 (Windows 7 Home Basic and Starter) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.