Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Haziran 2012 Salamlar...Men evveller Xp iwledirdim..Sonralar 7 yazdim..Iwledi amma bir nece formatdan sora windows 7-de problemler oldu....Indi kompa ne windows 7 yazsam problemli olur....Xp-larin hamisi ise normal isdiyir...Buna sebeb cox format ola biler ya nece??..Komek etsez yaxsi olar...).. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 problem nedediki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Kompa diski taxirsan goturmur...Veya arabir ekrana nese osibkalar gelir....birde flash kart zad taxanda llorlbot nedi nese buna oxsar bir soz gelir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Driverler hamisi yazilib? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 He..Hamisini yazir...Bu yaxinlarda ustaya verdim formata...Yadimdan cixdi bu problemi ona diyim..Getirdim eve diske program yazmaq isteyende gordumki diski acmir diskde yaddas ve s. .. gostermir...Xp yazdim duzeldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.