sahin666 Konu tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Haziran 2012 htc radar c110e update.upgrade nece edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=280277 http://wp7forum.ru/community/threads/Ус Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Vusal cox sagol.ordakilari tam basa dusmedim.2cini biraz basa duisdum.Ama birinci de basa dusmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 orda prosivka qaydasini yazib Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 Mene esas update lazimdi.HTC ucun nokia suite kimi proqram var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 Şahin, telefonun markası HTC olsada əməliyyat sistemi Windows Phone 7.5 mango-dur, ona görədə Windows Phone-u yeniləmək üçün proqram tapmılmalıdır.Yəni HTC-nin buna dəxli yoxdur. HTC ancaq Windows Phone-a dəyişiklik edə bilər, oda Microsoft-un icazəsi ilə. Sən sistemin içini bir qurdala,bəkə özündə update var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2012 windows phone 7.5 mango nu update etemk olmur?PC dan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 bu telefonda bluetooth islemir..nese gonderende gelmir.ona gore update edirem,ve ya firmware.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.