=== Konu tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Haziran 2012 "Google”nin bu il beşinci olaraq təşkil edilən illik inkişaf konfransı yəni "Google I/O” başlayıb. Konfransın ən böyük sürprizi "Project Glass” eynəkləri olub. "Google” texnologiya dünyasının gözləmələrini boşa çıxarmayaraq həm məhsul, həm də proqram sahəsində bir çox yenilik təqdim etdi. Günün qəhrəmanları mobil cihazlar üçün istifadə edilən əməliyyat sistemi "Android”in ən son versiyası olan "Jelly Bean” (Android 4.1), "Nexus 7” tablet kompüter, "Nexus Q” Android kompüter və "Google Now” məlumatlandırma tətbiq proqramı olub. Ancaq konfransın ən böyük sürprizi "Google”un artmış təcrübəsini büruzə verən "Project Glass” eynəkləri və bu eynəklərlə edilən canlı təqdimat olub. "Google”un xüsusi layihəsi və "X” laboratoriyasının məhsulu olan "Project Glass” kompaniyanın qurucularından olan Sergey Brinə görə gələcəyi dəyişdirəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Xebere gore tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 maraqliydi. cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 ....məlumat üçün təşəkkür... video da maraqlı idi... yaxşı !!!!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Məlumatdan xəbərim varidi əməyə hörmət olaraq təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Melumata gore tesekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 basa dusmedim ne diki bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 sahin666, Bir nece ay bundan evvel xeberlerde vermisdiler. Acqini taxirsan elebil qabaginda monitor varmis kimi isleyirsen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 he onu gormusdum ama bu videoda ona aid ne var idiki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 ===, xəbərə görə çox sağ ol. Axır ki bu eynəyin də təqdimatı oldu... İstəyənlərə eynək haqqında Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Maksim_252 melumata gore sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 fuad_mark, buyur xoşdur. mən sadəcə video paylaşdım. məlumat ===-dır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar2708 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Maksim_252 məlumat üçün çox sağ ol, bundan xəbərim var idi. Çəkdiyin zəhmətinə, əməyinə görə dərin təşəkkürlər!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Bunu XƏZƏR Xəbərdə də görmüşdüm =) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 anar2708, qaqaş buyur xoşdur. Amma məlumatı mən paylaşmamışam.Sadəcə videonu paylaşmışam. Məlumat === nikli qardaşındı. Mənim məlumatım bu linkdədir. Təxminən bir ay əvvəl paylaşmışdım... Google gözlük Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.