Noname_445 Konu tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Haziran 2012 bu melumat mene cox lazimdi.kim ne qeder virus taniyir yazsin. evvelceden cox sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToGGi Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Bu linkde siyahi var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 toggi-sen verdiyin link ancaq kaspersky antivirusunun tutacagi viruslardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToGGi Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 ele olmalidi deysen Bu linkdəki Kaspersky deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 En cox tanidigim en zererli virus kimidi tanidigim Win 32 sality Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 ...fuad_mark , bizim neçə virus tanımağımız 1 az mücərrəd sualdır...təxminən bu o deməkdir ki, kim nə qədər proqram tanıyır.və biz bu suala cavab yazsaq gərək 1gün bu işlə məşğul olaq...məncə vacib olanı antivirusların virus tanımasıdır....(məncə bu haqda sənə qısa məlumat versəm daha faydalı olar).... antivirusun virusları tanımaq məsələsi qısa olaraq belədir... ...1) .hər antivirusun özünün virus bazası var...(bunların sayı qeyri-dəqiqdir...çünki netdə hər saniyə yeni viruslar peyda olur və bazaya daxil edilir)...hər antivirusun öz saytında hansı virusları tanıması haqda informasiya olur.antivirusların menyusunda da bu haqda məlumat almaq üçün funksional imkan var.. ...2) hər antivirusun şübhələndiyi,lakin tam virus kimi görmədiyi virus bazası var... ...3) hər antivirusun tanımadığı viruslar var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar2708 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Salam fuad_mark. Mehdi nə deyirsə tamamilə düzdür. Sən kiminsə kompüterinə virus salmaq istəyirsən? Ona görə viruslarla maraqlanırsan? Əgər belə deyilsə və öz kompüterin üçün maraqlanırsansa onda saytda adları sadalanan, məsləhətli hesab olunan lisenziyalı antiviruslardan istifadə et. Uğurlar!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 haminiz cox sagolun. anar kiminse kompuna virus gondermeye qalsa coxdan gondermisdim sadece anti-viruslari TESTING edirem. mende viruslar coxdu. eger bu viruslari her hansi kompa gondersem sozun esil menasinda coker. sozum ondadiki bele fikrim yoxdu. amma yenede fikrine gore cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 .... fuad_mark , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar2708 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 fuad_mark incimə qardaş, mən sizin dəqiq fikrinizi bilmək üçün bunları (pis mənada kəsb etmirdim) soruşurdum. Virusları test etməyin yaxşıdır, alqışlayıram. Səndə sağ ol qardaş, işlərində uğurlar!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2012 heleki en guclusu sality-di cunki ozunu netden yenileyir bir cox versiyalari movcuddur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Hə, ən pis və təmizlənməsi vaxt aparan virus sality virusudur.. Hardasa 1-2 il bunan qabaq dostumun komputerin də virus vardı, nə edirdin o virus heç cürə komputerdən silinmirdi.Komputeri format edirsən, 1saniyə içində komputerin 10-20-yə yaxın faylına virusu keçirirdi.. Antiviruslar o virusu tapır lakin sistem faylı olduğu üçün onu silə bilmirdi. O virusu komputerdən təmizləmək mənim 1 günümü aldı. Və heç yadımnan çıxmaz gecə saat 11də o virusu tam təmizləmişdim. O virusun adını komputer də qeyd etmişdim, amma axtardım tapabilmıdim. O virusu silməyin yolu asand idi, (hard format) amma komputerin D və E disklərində faylları olduğu üçün, yalnız virusun sistemin hansı fayllarına düşdüyünü tapmaq və erd commander yada ona oxşar boot proqramları ilə o faylları silib, yenidən sağlam fayllarla dəyişməkdir. Bunu edərkəndə sistem çox açıq qalmamalıdır ki, o biri sistem fayllarınada düşməsin. Yoxsa iş daha çətinləşir və yorucu olur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar2708 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Bəli, Sality ən pis və təmizlənməsi çox vaxt aparan virusdur. Məndə keçən ilin aprel ayında bir dostumun komputerində Sality virusunu aşkar etdim və təxminən 1 saatdan çox vaxt ərzində çətinliklədə olsada onu sistemdən silə bildim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Ən təhlükəli viruslar bunlardı. (10 luq siyahı) 1) Troyan 2) Autorun 3) Rootkit 4) Firewall 5) Worm 6) Adware 7) Phishing 8) Spyware 9) Spam 10) Lorez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar2708 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Conficker (Kido) virusuda çox təhlükəli viruslardan biridir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 dostlar menim flash kartimda autorn varsile bilmirem nece eliyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 gulesci-antivirus proqrami vasitesile fleskarti skanirova ele. viruslari ozu tapib silecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.