alexsauza Konu tarihi: 3 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Temmuz 2012 http://www.cfos.de/ru/cfosspeed/cfosspeed.htm salamlar mene bu linkde olan cfosspeed proqrami lazimdir ama orda pulludur craci ile birlikde kim komek ede biler? men bu proqrami netden axtarib tapdim internetle bagli olan proqramlar oyunlar ve saytlarda komek edir,trafiki suretlendirir. men bunu esas pointblank ucun isteyirem mende ping 3 sari xetdi. maxsimum 5 xett yasil olur. ping o qederde yaxsi deyil yeni.pravayderede zeng edib demisem,deyirler esas bizlik deyil,daltatelekomluqdur hamiya o verir. pravayderim azeronline , 2mb/sandir internetin suretide. ancaq bezilerinde ping polnu 5 yasil xetdi. Kimse Bilir Pingi Nece Yaxsilasdira bilerem ayri proqram ve ya bashqa hansisa usulla ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 salam. bunu yoxla. mən virtualda yüklədim, carck işlədi məncə. amma trial göstərir. səndə XPdir yoxsa 7? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 mende win 7 dir. ama u kohne versiyadir . 8inci versiyadan yuxarini tapmaq olar? eger alinmasa bunu yuklemeli olacam.ama gerek full versiya olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 mən tapa bilmədim. bir az axtarış et googledə, taparsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Mende pinq 1 (qipqirmizi) olur bu proqram islese bomba olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 sende qirmizi 1 dirse, bunun full versiya ve axirincisini tapsaq 3 olacaq. belede yaxsidi . mendede 2-3 saridir. en azi 4 yasil xett olsa besimdi. videoda var burdada nece edilmelidir ping duzelsin onu gosterir. bize bunun axirinci 8 versiyadan yuxari fullu lazimdirki rahat islesin problemsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 qaqa tapdim http://www.share.az/na1h9xayzcvs/cFosSpeed_8.02_Build_1972.rar.html bunu yukle sora 30 gun sora trial reset cixacaq icinden onunla edersen. yukledim ancaq islede bilmedim,bilmirem nece isletmek lazimdi youtubede videolara baxiram pinge bagli.nese alinsa yazacam nece etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Ok qaqa tesekkur islese cox sad olaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 yxolaya bildin ? ama point ucun proqramin icinden nese elemek lazimdi ping yaxsilassin onuda axtariram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Onu acdim girdim pointe oyuna girende en birinci 5 yasil rengde geldi sonra 3 sari oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 evvel nece idi ? komek edib hec? ama yaxsi islemesi ucun duzgun nastroykasi olmalidi exeye gore. ele bele yazib hecne etmedikde o qederde effektiv olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 alexsauza, Nebilim nastroykasiz girdim 1 deyqe kimi polnu oldu sonra 3 sari. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.