Windows-Master-BoY Konu tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Temmuz 2012 Nokia usb device not recognized bele yazir.Nokia Pc suite ile qosulmaq isteyende nece hell ede bilerem??öncədən təşəkkür... Nokia Pc suite Yüklədim..Usb ilə telefonu qoşmaq istəyəndə USB DEVİCE NOT RECOGNİZED yazır..Və bağlanmır necə həll edim?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Basqa USB ile yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 İnternetdə aşağıdakı faylları axtar yüklə və kompyuetrə quraşdır. nokia connectivity cable driver nokia flashing cable driver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Cabel driveri yükləyib yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Driverləri yazdım yenə işləmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Bunu yükləyib yoxla.Sistemin nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Windows 7 Ultimate yoxlayıram gözlə... İşləmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 PC-dir yoxsa laptop?Laptopdursa modelini yaz. Bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Dizpecer de o driveri tap, obnavit driver ver komputerdə axtarsın. Telefonda pc siute seçilib?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Dostlar hamıya Təşəkkür.Kompyuter işləyirmiş.Sadəcə olaraq telefon işləmirmiş.Mən ayrı telefon qoşdum..İşlədi..Deməli Usb-i də Həm də Kompyuter işləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Biz də gərək əvvəlcədən deyərdik ki başqa kompda və başqa telefonla yoxla. Dəyməz...İşləməyinə sevindim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Dəyməz. Telefonda PC suite seçmişdin?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last_Host Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Kompda elə yazanda problem çox vaxt usb də olur. Əgər telefon sonuncu model original teldirsə (xüsusən Nokia) usb isə kitayskidirsə onda əlbəttə elə yazılacaq. Çünki əksər original telefonlar çin usb lərini götürmür. gərək original telefonu original usb ilə kompa qoşasan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.