Rauf-SDTK Konu tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Temmuz 2012 Salamlar. Mən vindovsa update etdim (İngilis dili yukləyirdim) yüklədim elə browseri bagladım ki yüklənmə bitib kompyuterə restart verim gördüm pəncərədə sol tərəfdəki menyu bu rəngdə oldu (yazıları ağ rəngdə oldu oxumaq olmur başımı aşagı tutub oxuyuram): Sistem.jpg ustanovka_i_nastroyka_windows_7_2011_videokurs_1277070.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Salam. Sistemin hansıdır? Bir də ki, bu rəng dəyişimi harada baş verdi mən dəqiq anlaya bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 MoBiLiM, Windows 7-di bele pencereleri acanda borunde gelir bir yerde deyil hamisinda eynidi. Bax: 2012-07-05_010511.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Kompyuteri bizim dildən çıxarıb ingilis dilinə sal düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 MoBiLiM, Ok gozle yoxlayim. Indi bir sey yukleyirem pauza vermek olmur qutarsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Senin sisteme yuklediyin windows 7 ucun gorunus paketidi,Windows 7 New Look 2,Bunu yuklemezden evvelde bele idi yoxsa yukledikden sonra bele oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 axellis, Yox o format edende var idi windowsu modifikasiya edenin loqosudu yada nese o basqa evvel yaxsi gorunurdu indi yazilarin oxumaq olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Ola Bilsinki Temadan Qaynaqlanir,Bele Ele.Uxtheme Pacther Adindaki Proqrami Endir,Pacth Et,Sonra Systeme Restart Verib Yeniden Yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Dili dəyişib yoxladın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 axellis ve MoBiLiM her birinizin komeyine gore minnetdaram cox sagolun. Dili deyisdim duzeldi. 2012-07-05_020127.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Çox gözəl. Yəqin yeni dil ilə uyğunlaşmırdı deyə problem yaranırdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 MoBiLiM, Ola biler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.