alexsauza Konu tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Temmuz 2012 Menim Notebookda Microsoft office starter 2010 var idi hec girmemisdim ustune klikledikden sonra nese probnu versiyasi acildi. mendeki notebookun ustunde home premium gelib x64 itlik orginal. icerisindede hemin office starter var idi. mene word lazim olduqu ucun ele bele girdim ama probnu versiyasi acildi. men indi bunu nece full versiya ede bilerem ? nese crack ve serial lazimdir? birdeki bunun icersiinde powerpoint yox idi tek word ve excel cixdi 2 dene znacok rabocu stola puskdanda tapa bilmedim. qisacasi men bu officeni nece full versiya ede bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2012 Sistem nece bitdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 home premium 64 bit nese bir key tapi ireli etdim nese internetde tanidi ve icerisinden bir iki office ucun secim geldi men poverpointede qush qoyub next eledim ozu ustanovka eledi, indi word,excel birde powerpoint var ancaq her ucunden birine girende bele bir ekran gelir bunu nece aktif ede bilerem ? 29 gun gosterir qalib bitmesine Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 alezsauza-Buradan Yukle sende 64bitlikdi ona gorede desteklemir. verdiyim link 32bitlikdi. onuda xatirladimki Windows Xp desteklemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 ....antivirusu söndür... ... aktivatoru aç.aktivasiya office 2010-u bas gözlə....səndən soruşulur hansı düyməni basasan.1 düyməsini basıb gözlə...sonra istənilən düyməni bas və aktivasiyanı başa çatdır... mini-KMS Activator v1.3 Office 2010 VL.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 alinmadi videodaki kimi etmisdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 .... office 2010 eləsi var ki,aktivasiya etmək olmur və ya problem yaradır...bu və ya digər problemlər ola biləcəyini nəzərə alaraq kompüterinə uyğun versiya aşağdakını bildim....aktivasiyaya ehtiyac olmayacaq.... (torrentlə)... http://www.torrentino.ru/torrents/55395/start_download Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 qaqa mene kompun ozunun ustunde gelen office lazimdir. qiraqdan yuklemek istemirem hemde vaxtim cox deyil. kimde bashqa crack ve yaxud bashqa yolla aktivasiya var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 ... bu aktivatorun növbə ilə yuxarıdan aşağı 4 funksiyasını yoxla.... mini_kms_activator_rus.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Bu kodları yoxla: V44DD-TMTDC-GPJWJ-WXKGK-7JW9T VYBBJ-TRJPB-QFQRF-QFT4D-H3GVB FHTVD-X9M6X-QGBX6-8G7WC-C28GQ YF79C-7Y4B4-PGM89-6BKGJ-46PBT Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 bu sekile baxin orda 32bitlik sistem yazilib . yeni proqram 32 bitlikdi. ama menim kompum sistemi home premium 64 bitdi belke 32bitlik crackla yoxlayim ? kimde 32lik varsa linkini vere biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Qaqaş verdiyim açarları yoxladın?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 qaqa he yoxladim birinci word ve excel idi acari yazdim sonra neyi isteyirsen onu yuklemek geldi oficle bagli birce elave power poinyi qush qoyub yukledim daha sonra girende yene acar istedi 30 gunluk trial kimi id sonra yeniden yazdim onu ama uje qebul elemedi. deyesen o acar trial kimi idi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.