MEZHH Konu tarihi: 6 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Temmuz 2012 salam. Mausumda bu gün prablem yaranıb, günorta normal işləyirdi, kompu söndürdüm, indi açıram mausun komputerə qoşulan ötürücüsünü komputer tanımır, Unknown device yazır. Driver flan da tapa bilmirəm. köməy eliyə bilərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2012 Modeli nədir?Belə bir şey kimdəə olmuşduye. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 qaqa ayri porta sal usb basliqini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 model 4tech. Butun portlari yoxlamisham alinmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 qaqas basqa compda yoxla gor isliyir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 yoxladım indi, işləmədi. USB ötürücünün boğazı əyilibmiş ) görüm düzəldə bilirəm düzəltdim USB-ni ) mövzunun yerini dəyişənə təşəkkür. Hardware bölməsinin açıldığını bilmirdim. üzrlü sayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Uğurlu olsun düzəltdinsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mayak18, çox sağ ol )) Usb nin içini çıxarıb balaca flashkartda qoydum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.