nico_vor Konu tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 7 Temmuz 2012 windows 7 yazdim driverleride yazdim her weyi oyun acdim ama balaca acir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 ... dispetçer ustroystvaya bax...gör orda sual və ya nida işarəsi var ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 yox driveri yazmiwam agentin varsa qaqa ver yada team viewerle baxardin xahiw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 ... TeamViewer 3 Azeri (portable by Delphi7) versiyanı yüklə.id və porolu yaz... TeamViewer 3 Azeri (portable by Delphi7).exe qeyd: yəqin ki,adobe flash playerin son versiyasını yükləmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Qaydalara əməl elə mövzu açanda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Bagiwliyinda brat sora silersiz mende brat team viewer var : 766 914 572 1896 brat bide men disk oyunlarnan daniwiram ee need forr speed meselen onu balaca acir mence monitor driverindendir brat sende kohnedi ee ona gore uygunlawmir P.S:brat sen verdiyin link iwlemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 ... bilmirəm problem hansımızdadır....kompüterinə girmək olmur... 1 dəq gözlə linki dəyişim....hər 2-sində eyni versiya olmasa girməyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Brat yazirki senin partnoyurunun versiyasi kohnedir team viewer 3 yazdim kodlari: 938 189 665 9189 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 ...təzə versiyalar məndə problem yaradır....bu versiyanın linkini təzələyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 brat team viewer 3 yazdim kodlarida verdim gir yazma ozuve problem burdadi komek edin plzz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.