Cyb3r Konu tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Temmuz 2012 Salam dostlar.Məndə bu gün nəsə Photoshop-da yazıları kiçik hərflərlə yazmaq olmur.Hansı Font-la yazıram yazım yenədə bütün hərflər böyük yazılır.Onuda deyim ki, dünən normal işləyirdi.Sadəcə axşam biri Photoshop-da biraz qurcalandı.Ola bilər o nəyisə qarışdırıb.Necə düzəldə bilərəm bilən varsa yazsın təcili lazımdı bir proyekt var onu hazırlamalıyam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 bu düymənin üstündə bir də bas düzələcək 3.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyb3r Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 İsmət, Artıq mən daha ideal yol tapdım.Sən dediyin yolla mən özümdə yoxladım ancaq alınmadı ona görə burda yazdım bayaq. Ümumiyyətlə Photoshop-da nəsə problem olanda ən gözəl yol sıfırlamaqdır. Bu video çoxunun işinə yarayar... Photoshop sıfırla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 sıfırlayanda stillər flan da gedir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyb3r Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Yox sadəcə parametrlər sıfırlanır.Stil,Brush,pattern və s. heç nə olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.