Maksim_252 Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Kamran, qardaşım, çooox sağ ol... Məni qabaqladın... bir daha təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 ...Maksim_252 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 ...bu gün mən sizə word-ə porolu necə qoymağı göstərəcəyəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Kamran, qardaşım elə bil ki fikirlərimi oxuyursan ... Mən də klubda şəkillərlə bu dərsliyi hazırlamaq istəyirdim... Əziyyətimi çəkdiyinə görə təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 ...Maksim_252 , halal xoşun...əsl qardaş ürəyi oxumağı bacarmalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 ...indi mən sizə Word-də yazdığınız yazının görünməz etməyi,yəni yazıları gizlətməyin yolunu göstərəcəyəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Kamran, indi özümü borclu hiss elədim sənin qarşında... Mən fikirlərini oxuya bilmirəm axı... deyəsən mənə heç bir funksiya qalmayacaq... Xətrinə dəyməsinaaa, yaxşı edirsən... Vaxtını ayırıb, dərslik çəkib paylaşdığın üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 ...Maksim_252 , halal xoşun...arxayın ol..incimerem..qardaş-qardaşdan incimez... ...çalışıram ki,ele funksiyalar baresinde videoderslikler hazırlayım ki, faiz etibari ile az adamın bundan xeberi olsun.hem de maraqlı funksiyalar olsun...o menada ki,bu dersliklere telabat olsun...kimlerinse işini asandlaşdıra bilsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Kamran, çox sağ ol əziz qardaşım, gözəl insan... Minnətdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 ...indi mən sizə mausun iştirakı olmadan ancaq klavyatura ilə cədvəl qurmağın yolunu göstərəcəyəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Kamran qaqash sendeki ofis 2010 menimle paylasa bilersen +key olsa yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 ...said qardaş , mən baxdım...hardan ki,götürmüşdüm həmin saytdan silinib... ...başqa yerden tapdım...torrentle yükle... http://torrent-windows.net/programmy/ofis/...11-russkiy.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Kamran qaqash yeqin seninkindendi cunki sendeki biraz basqa curdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 ...said, indi yadıma düşdü... daha doğrusu 500 gb-lıq usb hard disk (arxiv) qoşub baxdım... onu da deyim ki,məndə 2 versiya var...1-cisi yuxarıda verdiyim versiya... ...2-cisi hal hazırda işlətdiyim versiya ... http://torrent-windows.net/programmy/ofis/...at-torrent.html ... hər 2-sindən istifadə edirəm..heç 1 fərq yoxdur...hansını istəsən işlət... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 tesekur edirem Kamran Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 ...said , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Kamran, qardaş, dərsliyə görə çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 ...Maksim_252 qardaş , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 ...indi mən sizə ən çox yayılmış və 1 çoxlarını maraqlandıran problemə aid videodərslk təqdim edirəm... ....bu videodərslikdə biz word-də şəkilin fonunu itirib,sonra da istədiyimiz effekti verəcəyik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Kamran, qardaşım, artıq ikinci dəfədir ki, ürəyimi oxudun... Artıq etiraf etməliyəm... Keçən dəfəki funksiyaları görəndən sonra sənin Office Word bacarığının məndən çox olduğunu başa düşdüm... Bir daha dərsliyi məndən əvvəl çəkib paylaşdığına görə təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 ...Maksim_252 , halal xoşun...sən ya mən,fərqi yoxdur...çünki qardaşıq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Kamran, tamamilə haqlısan... bir daha təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 tesekurler Kamran Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 ...said ,halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Kamran, qardaşım, səndən 2 xahişim olacaq... Məlum səbəbə görə dərslik hazırlaya bilmirəm... Klubdada şəkillərlə hazırlamaq bir az vaxt aparır... Xahişlərim belədir: 1) Yazılan yazıya digər oxucunun müdaxilə edə bilməməsi üçün kod qoyulmaqla yalnız oxumaq əmrinin verilməsi... 2) düstur yazılması... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.