NoAmazing Konu tarihi: 14 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Temmuz 2012 Salam,achigi bu problem meni bezdirib deye acmisham movzunu mende notebook hp dir ve onun wifi ye komp vastesiyle(kabelsiz) qoshulmasi demek olar olmur girirem wifi bolmesine setavoydan ordan ne wifi axtarishi nede diyer duymeler aktiv deyil nece aktiv edim. bir tanish mene drayver yuklemeli oldugumu soyledi sizce problem nededir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 ... aşağdakı videoya bax.gör səndə setavoyu qarşısında sarı nida və ya sual işarəsi var ya yox...wi-fi adapterin qarşısında sarı işarə varsa driver yüklənməlidir....kompüterin modelini yaz, axtaraq... ...wi-fi-ı aktiv etmək üçün fn düyməsi ilə birlikdə f2 düyməsini (başqası da ola bilər.baxmaq lazımdır antena dalğa işarəsi hansı knopkadadır) basmaq lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 girdim Moi Komputere > ordan dispecere > ordan setavoy adaptora > orda wifi adaptor var idi baxdim veziyyetine isleyir (rabotci normalni) nida falan yox idi..... ummumiyetle wifi ni deyesen F2 idi yoxsa F3 ile ekrana getirmek olur he ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Ola bilsin noutbukda wifi yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Qaqaw Ya Weklini Ya da Videosunu Qoy Bele Demek Cetindi... Her Weyde Problem Ola Biler... Gorsek Daha Asan Olar ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 ... ekrana yox...wi-fi-ı (şnursuz internet) yandırıb-söndürmək...saatın yanında bunu görə bilərsən.... qeyd: bəzi noutbuklarda noutbukun qırağında xırda knopka da olur ki,buradan wi-fi interneti söndürüb-yandırmaq olur... ...yaxşı olar inşALLAH... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 bu problemi artiq tapdim mehdiye tessekur.. haminiza tessekur, mehdi blutuzu acanda girmek olur blutuzla eyni drayverdendiler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 ...NoAmazing , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.