Axellis Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Bu Nedi Bele? 3 4 gun foruma girmedim her teref qarisdi Mayak18 bu movzu coxdan silinmeli idi! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Axellis Niye Silinsinki Duzgun Yere Getirildi... Xahiw Silme Sende ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 [video=http://www.youtube.com/watch?v=lI-WaJ9Vi_M] bax bu proqramdi..gta bundan yuklendi avtomatik amma yari yolda kesildi olecem bu saat [video=http://www.youtube.com/watch?v=lI-WaJ9Vi_M]http://www.youtube.com/watch?v=lI-WaJ9Vi_M maksim he tapdim uje bu curdu indide yukleme getmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Koekm Bax Belke Yukleye Bildin...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 hm menim torrentimde error yazire bele herwey normaldi ve asandi sen dediyin kimi edirem cox asan yuklenir amma yarida dayanir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Beyaq Verdiyim Link Sehv Idi Duzeltdim Bax...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 dediyini etdim yazildi ckacat fayl basdim indide reqistracya iisteyir kecim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Axi Mende Istemedi... O sayt Registration Istemir... ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Dark_Monster, turbobitden yuklemek gec olmaz? koemk, ola bilsin sen lap evvelde suretli yuklemek duymesine basmisan ona gore registrasiya isteyib. registrasiya kecsen gerek pul odeyesen hemin sayta. o biri skacat duymesine basmaq lazim idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Maksim Bawqa Cur Yukleye Bilmedi Ona Gore Turbotiti Meslehet Gordum...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Dark_Monster, o saytlara etibar yoxdu. bir də gördün axıra çatanda error verdi. di gəl başdan yüklə. bütün həvəs ölür. mən koemk-ə ŞM-da bir təklif elədim. diyəsən hələ oxumayıb. Koemk, şəxsi mesajı oxu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Hmm Ola Biler... Bir San Andres Yuklemek Ne Cetin iwimiw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 DarK_MoNSteR, qınama təzə başlayanda belə şeylər olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Yox Əsla Qinamiram... Problem Bizde diki Onu Başa Sala Bilmirik :: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Əgər burdan ayrılmasa düzələcək. Koemk, şəxsi mesajı oxuu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 oxudum vallah istemiremee uje aglayacam bu saat lazim olmadi..gta bawima deysin puluynan setup in yukleyeremde hele ehh..2gundu bir igra bu qedermi cetin olar?movzu nece acilir onu deyin suallarim var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 gtani puluynan yuklemek lazim deyil. yuklemek cetin deyilee, sebirsizlik edirsen. birce dediyimi elesen her sey yaxsi olacaq. ne haqda movzu acmaq isteyirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 komputerim barede birde diske klip yukleyende dvd pleyer kimi acin tecili bu haqda mene lazimdi..birde nece edimki printer kraskasinin serya kodun bilmekcun onu bilmiremee..hardan tapim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 DVD disk haqqında mövzunu bu bölmədə aç. Daxil ol Printer haqqında mövzunu bu bölmədə aç. Daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 haha dunen seherden bawivizin etin yeyim sonra deyim lazim deyil ..oldurecem sizi bu saytda..ozum olacam admin hihi haha dunen seherden bawivizin etin yeyim sonra deyim lazim deyil ..oldurecem sizi bu saytda..ozum olacam admin hihi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Neynəyək?! userlərin nazıyla oynayırıq daa. narazı qalmasın deyə... 2 ildi burdayam. heç adminlik haqda fikirləşməmişəm. admin olmaq üçün hələ çoooox bilməlisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 o uje menlik deyil e admin sizde zarafat etdim ALLAh sizden razi olsun LEzzetdiyee her sey haqda oyrenmek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Mən admin deyiləme. adi userəm. Kompüter haqqında nə sualın olsa bu saytda yaza bilərsən. hamı əlindən gələn köməyi edəcək. 100 % Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Maksim Bes "Windows Team" Nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 DarK_MoNSteR, forumda aktiv olsan, userlərin işinə yarayan məlumatlar, xəbərlər paylaşsan Windows Team statusu sənə də veriləcək. Yəni ki sən də bu saytın komandasının bir üzvü olacaqsan. Həmin status həvəsləndirmək üçündür... Bacarığı adi userdən fərqlənmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.