DieseL Konu tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Temmuz 2012 Salamlar. Helmaxdan ilhamlanıb dedim məndə facebook hack-la bağlı bildiyimi sizinlə paylaşım Deməli belə.Daxil olursunuz www.idrevolution.net saytına və orda olan boş yerə profilinizin Access token kodunu qeyd edirsiniz (bunu get access token-ə tıklayaraq tapa bilərsiniz).Sonra isə qeyd olan userlərin toplanmasını gözləyirsiz.8000-10000 arası user toplanacaq.Sonra isə bunlardan Autolike,Flood comment və səhifənizə user toplamaq üçün istifadə edə biıərsiniz. Kimə kömək lazım olsa müraciət edə bilər Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 ....paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Dəyməz Mehdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 paylaşım üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
isodrac Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 qaqaw men statusumun id kodun da yaziram statusumun adi gelir ora amma like zad gelmir neden olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2012 statusu hər kəsə açıq elə ki,dostluğunda olmayanlar da like edə bilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 təşəkkürlər..lap yaxşı etmisən:) düzdü bu barədə dərs var idi..amma bu saytla olanı yox idi..təşəkkürlər sayt üçün.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows xp Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Əgər abunəliyi açmasınız işləməycək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Xatırladım ki fake profil açıb həmən profillə də işlədə bilərsiniz bunu.Əgər öz profilinizin "zibillənməsini" istəmirsinizsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Diesel Tesekkurler.Maraqli Movzudu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Tesekkurler. Bele saytlar coxdu bir-ikisin bilirdim girmedim - girmedim yadimnan cixib Bunu etdikden sonra uygulamalardan her bir seyi silmelisenki yoxsa dayandigin yerde basqasinin statusun coxlu like edirsen. Odaki blok ede biler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Forever Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Aaaa ))) abune coxaltmaq iwdiyir Superdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Məlumat üçün təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.