koemk Konu tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Temmuz 2012 salam dostlar men nece edim ki youtubeden klipler yukledikden sonra neroyla diske atdiqda dvd pleyerde acsin oxutsun yeni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 koemk, yalvarmaq lazim deyil. indi mutleq bir komek olacaq. (yalvarmaları sil) Dostlar, kömək edəndə şəkillərlə sadə dildə başa salsanız yaxşı olar. (userimiz təzədi, ona görə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Salamlar...Nero 11 platinium Yüklə ...(Məsləhətli) Dərslik çəkirəm Gözləyin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Videoları AVI formatında yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Biraz Gözləyin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 aha yukleyirem deyesen odu narahat olmayin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Buyurun Dərslik üçün Keçid alın : Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Koekm Formati Deyiwmekle Olar... Master Boy Indi Derslik Qoyar Baxarsan...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 aa zorduya gosterdiyiniz kimi etsem mp4 formatli klipler cox asan tv de dvd pleyerde acacaq ele? indi men onlarin hamisin papkaynan atsam yeni hamisin birdem ele eyni qaydad ayuklenecekde he? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 He 100%... Master Boy Qoydugun Mahnin Adini Inboxda Yazda Mene Olar? ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 ...neroda dvd diskin hazırlanması... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mehdi1998. brat salam... senin bu qoydugun video goruntu nero-nun hansi versiyasidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 eee men hecne gormurem nero 11 yukledim 5saatdi acmadi mende nero star smartdi essential o olsunda onda deyinde men nece edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 dark mende nero var axi niye yukleyimeee mendeki neroyla bawa sala bilen qoqqu beyem? mende nero 7-di bawa salinda nonanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Qaqaw Neronun Ferqi Yoxdu... Sen Mehdinin Gostediyi Converterle Videonun Formatini Xvid Etmelisen Fso... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Nero 7 ilə də edə bilərsən...Musiqinin Adındakı pm atıram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 ..... məndə olan nero ....kim istəsə istifadə edə bilər...menyusu çox rahat,qrafikası güclüdür... .... yuxarıdakı video dersliyi bu versiyada hazırlamışam... Nero.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Mehdi1998, mən keçən dəfə bu proqramı yüklədim. Amma videolara baxa bilmədim. Videolar mütləq diskdə olmalıdı? Kompüterdə olsa açmaq olmur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 koemk- sende nero 7 -dise bele ele 1) evvala video converter proqraminda yuklediyin videolari avi formatina cevir. (Ultra Video Converter) 2) VIDEO_TS papkasi ac ve hemin videolari hemin papkaya at 3) sonra nero proqramini ac ve orada sozdat dvd gorecen ora daxil ol ve basla yazmaga bu qeder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 ... ferqi yoxdur.... sadece dvd format yazılanda fayllar VIDEO_TS papkasına düşür...və kompüterdə bu papkanın içərisində vob faylları olur.bu vob faylları videonun hər hansıı 1 hissələri olur.amma 1 vob faylı isə tam hissə olur (çox vaxt).həmin vob faylını açmaq lazımdır ki, videoya baxasan....diskdən baxanda da elədir...dvd playerde isə bu avtomatik olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mehdi men ele oyrenmisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 ....Hacker-8km , yaxşı eləmisən... .... fiko_89 salam brat... mendeki nero versiyası Nero Ultra Edition 7.03.1357 -dir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 twezz olun menim 40qepiyimi verin davayee tez!!!40qepiye disk almiwdim yazdim dvd pleyerde acmadi mendeki nero bawima iw acdi dedi duzelcek ele menimle eledim ee ne edim men ee cetindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 mehdi1998, qaqaw bir soz deyim men dediyin kimi videonun formatini Format Factory programiyla avi/xvid/mpeg4 640x480 edirem ama videonun tutumu daha cox olur bu neden olar bilmirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2012 ...koemk , düz deyirsen çetindir...men bu işi bilene qeder belke 100-den çox disk xarab etmişem... ...fiko_89 , brat ölçü və video bit rate artıdıqca keyfiyyət artır deyə,videonun da həcmi artır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.