scooter Konu tarihi: 17 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Temmuz 2012 salam men telefonuma symbian belle sistemi yazdim telefon alinanda ustunde symbian anna sistemi idi men nece ede bilerem ki onu tekrar symbian anna sistemine qaytarim telefonum nokia 500 dur indiden sag olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooter Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 bilen yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 scooter, internetdən Anna sistemini tap, yüklə. Əvvəlcə necə dəyişmişdinsə indi də o cür dəyiş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooter Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 maksim yox qaqa men evvel nokia suite programiynan deyisdim o cox rahat idi men axtardim sen deyen kim syimban annanii tapa bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Belle sisteminin üzərinə Anna yazsan telefonun həmişəlik xarab ola bilər. Belle sistemi daha güclü və daha yaxşıdır. Niyə qane etmir ki, səni? Problemin varsa de kömək edək. Həm də ki, Anna ayrı sistem deyil. Anna elə Symbian^3 sistemidir. Sadəcə kiçik fərqləri var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooter Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 menim ondan xowum gelidi bunu islede bilmirem indi hec cur deyise bilmerem onu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Səhv etmirəmsə belə bir üsul yoxdur. Olsa da çətin və təhlükəli işdi. Ümumiyyətlə Symbian telefonlarında downgrade məsələsi çox həssas bir amildir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Mən N8 də etmişdim. amma zəmanət verə bilmərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.