Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 aydaa men axi herweyi oldugu kimi eledim zawitani sondurdum videoda olldugu kimi sonrada F8-le safe mode daxil oldum orda aktivatoru install etdim sozun duzu birinci install edende hecne gelmedi ekrana ikinci defe artiq basanda error geldi mende ok edib perezaqruzka sonra windowsu acdim bele geldi Norton Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ...sən bu aktivatorla 1 dəfə aktivasiya etmisən...və sənin hələ 1 neçə günün qalmışdı...ona görə də 2-ci dəfə safe mode girib aktivasiya edəndə ,proqramı açıb əvvəlcə uninstall edirsən...1 az gözləyirsən uninstall başa çatır...sonra install edirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 men axi bunu birinci defedi edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 .... 16 avqustda yazmısan ki,aktivasiya etdim və indi mənim 60 günüm var...deməli 1-ci dəfə deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 onu programi yazanda olub ele men orda hecneyi aktiv elememiwem indi deyirsenki ondandi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ... versiya köhnə olanda qanuni lisenziya vurmasan trial versiya vaxtından qabaq bağlana bilir... ..said qardaş 2012 19.8.0.14 versiyanı burda paylaşıb...bunu yükləsən yaxşıdır.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Ok qaqa bide onu soruwum sen burda patchlarin silnimemesiyle elaqedar video qoymuwdun ha onu men her interentden patch goturende elemeliyem ya onu yanliz 1 defe elyirler?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ... elə patch var ki,norton onu silmir...amma bunu bilmək olmur...mən çox vaxt söndürürəm...hər ehtimala qarşı...ümumiyyətlə bilmək istəyirsənsə,mən antivirusu çox vaxt söndürürəm...viruslu saytlara girirəm deyə... işimi qurtarandan sonra yandırıram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 antivirusuda yandiran kimi ozu viruslari avtomatik silir he day sen hecneye el deymirsen elemi?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ...mənə çox vaxt ehtiyac qalmır...nəyisə silə bilməyəndə onu yerini göstərir.və mənim müdaxilə etməyimə ehtiyac olduğu haqda məlumat gəlir.həmin yerə girib faylı silmək və tez 1 zamanda perezaqruska vermək tövsiyyə olunur...mən də silib perezaqruska verirəm.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 aydaa zorduye heqiqetende super biweydi bidene nolardi bunu oz gozlerimle praktiki gore bilsem virusu tapmasi adini qeyd elemesi ve s. senin bawiva gelib hec bele biwey? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ....1 də elə olanda bütün prosesi videodərslik kimi hazırlayıb foruma qoyaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Ok brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Buyurrun Buda Norton Internet Security 2012 19.8.0.14 bu versiya ilə siz 90 günlük aktivasiya edə bilərsiz Birbaşa yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 a bu arada men o said qardawin verdiyi versiyani yukledim qurawdirdim komp-re aktiv oldu tam 15 gun indi men bunu aktivasiya eliyim ya gozluyum ne vaxt 1 gun qalar onda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ... yox , gözləmə.başla aktivasiya etməyə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 hem awagidada menden aktivirovat istiyir her deqiqe klyucun pencersi gelir ekrana ok indi men aktivatoru safe modda birinci uninstall edim sonra install he? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ... he , amma nastroykada deyişiklikleri videodakı kimi hökmen ele... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ok Kamran, qaqa bidene aktivator linkini tezelede zehmet olmasa share.az iwlemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ...herden ele de olur ki,aktivasiya 1-ci defe alınmır...problem yoxdur....2-ci defe alınacaq...esas odur ki,antivirus blok olmasın.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 linki bidene qoyardinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ... buyur, bu da aktivator... http://www.boxca.com/knxorsvodch3/1BOX_NTR2012.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 eehh qaqaw yene ele oldu eh bezdim ee lap Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 ... yuxarıda yazdığım kimi,sende norton internet security alınmayacaq...sen norton antivirus 2012 yükle... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2012 goresen niye alinmadi menim bextimdendiye ele hansi yaxwi olur mende alinmir bu norton antivirus necedi ondada versiya sohbeti var qaqaw ya ele ancaq 2012 gotursem acar zad tapmaq olar bununcun?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.