Ʌüsal Konu tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Temmuz 2012 Salam Aleykum O-Zone - Dragostea Din Tei bu musiqinin bir versiyasi var tapa bilmirem mahni ilk baslangicinda quw sesleri gedir ve slow versiyadir.yeni asagi tempde gedir. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 ...əleykümə salam...baxdım,müxtəlif versiyalar var....özündə olan versiyanı qoysaydın, dəqiq fərqləndirə bilərdik...yəni bilək ki. bu versiya artıq səndə var.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Aleykum Salam. tapdım http://www.share.az/uh4wrnbw83j1/18_dragos..._lenta.mp3.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 .... mən də bunu tapdım...görək hansıdır... O-Zone - Dragostea Din Tei (Full music instrumental).mp3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Mehdi1998, əvvəlində quş səsi gələn mən verdiyimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 ... Maksim_252 , onda men verene ehtiyac yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Mehdi1998, niyəki?! ola bilsin ki, kiməsə lazım olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Her ikinize tesekkur edirem.Allah razi olsun.Maksim_252 sen verdiyin versiya idi. mehdi1998 maraqlandigin ucun sende tesekkurler... men bu mahnini 6 il bundan qaba esitmisdim ama tapa bilmirdim.o vaxt bu mahni audio kasete yazilmisdi onda qulaq asmiwdim Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 ...Ʌüsal , halal xoşun... ...Maksim_252 sen de sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2012 Ʌüsal, dəyməz, qardaş, xoşdur. Mehdi1998, buyur. sən də sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.