♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 19 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Temmuz 2012 Salamlar.Mən bu saytdan mafia 2 Azərbaycan dilini yüklədim.Sonra oyunu qurdum c.programfiles.Mafia II (With Shitty Crack).Sonra isə keçdim Dili qurmağa.Partları birdənə qovluğa atdım.194 mb dəyərində fayl oldu.Sonra isə setupa girdim quraşdırmada problem olmadı oyuna girdim elə rus dili də qaldı.Onuda deyimki oyun REpack dır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Salam, Oyun C Program Files (64 bit-də Program Files (x86) olur) 2K Games Mafia II bu qovluqda yerləşməlidir. Çünki setup qurulanda o unvana kopyalayır dil fayllarını... Bundan əlavə ikinci versiya yaxın vaxtlarda çıxarılacaq səhvliklər də aradan qaldırılacaq və quraşdırmaq asan olacaq... Gözləsəniz daha yaxşı olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Mafia II Azərbaycan Dili V2.0 artıq yayımlandı, hər şey avtomatikdir, cəmi 4mb-dır, onu yükləyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Cox sagolun.Artiq lazim olmadi turkce qurawdirdim bagladim oyunu.Yenede tewekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.