Guest Rovshan13 Konu tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 21 Temmuz 2012 Salam... Mene windows 7 ultimate ucun acar lazimdi (10 gun qalib) windows 7 loader proqrami mene lazim deyil, sadece olaraq acar teqdim edin. P.S forumda bele bir movzu var idi, ancaq baxdim, hec bir acar islemedi... (Hamisi bloklanib ) Eger tapmasam,gerek kecim Vistaya... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 ... vista yükləyincə windows 7-nin açar tələb etməyən versiyasını yüklə... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4119847 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Qaqaş vista məsləhətli deyil. Crackin qorxusu yoxdu. sadəcə upate etmək lazım deyil ki, tutulmasın... istəsən yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 bunu bir de yukleyenecen, diske yazanacan,format edenecen, vista diski var men de. ozun bilirsen ki, men bele islerde hemise tekere dusurem Maksim 252, yoxlayaram. (Maraqlidir, 1 acar tapilmayib aktiv) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Rovshan13, mən özüm crack işlədirəm 4 - 5 ay əvvəl aktivləşdirmişəm. heç bir problem yoxdu. Crackin içində açar var. Həmin açarla aktivləşdirir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Mene acar lazim idi. Butun serh yazanlara tesekkurler! Bir de bunu eledim, obnovleniya isteyir. Obnovleniya etsem, bir problem olmaz ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 obnovleniya eləmə. crack tutulmasin deyə. umumiyyətlə obnovleniyani bagla, sistem obnovleniya istəməsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 nece baglayim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2012 Ay brat,Obnavleniya lazimli seydi,sistemi hem guclu hemde suretli eliyir Chew7 var onu yukle ozu avtomatik seriali duzub qosur rahatda obnavleniya eliye bilersen.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2012 xD Duz Deyir Men Chew Ile Etdim Evvel Kluconniy Produkti Sildi Daha Sonra Baxdimdi Ozu Ora Acar Yazib... Obnavlaneyida Edirem Problem Olmur...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.