MEZHH Konu tarihi: 23 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 23 Temmuz 2012 salam. Bu sayt məndə açılmır, saytın adını yazanda bu yazı gəlir. Hide İP Easy adlı bir proqram var, onu qoşanda açılır. Bu nəynən bağlı ola bilər. . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Qaqaw Mende Bir Bele Movzu Acmiwdim... Sende De Yalniz Windows-az.com Acilmir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 hə. yalnız bu sayt. Girə bilmirdim deyə mövzunu görməmişəm digər brauzerləridə yoxlamışam alınmır modem driverinii sildim təzədən yazdım, yenə düzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Mende de Ele Idi... Axir Deyesen Problem Modemde Imiw Modeme Perezaqruska Verdim Girdi... Daha rahat Gire... Nese Olsa Modeme Perezaqruska verirem Duzlelir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 yox modemlik deyil, başqa modemlərdə də yoxlamışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Bes Sen Nece Girirsen Bura? ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 yuxarıda yazmışam axı, Hide İP Easy proqramını qoşanda girmək olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 ... hər hansı antivirus bunu edə bilər (filtr).... ...antivirus və Hide İP proqramını sil.... sistemi təmizlə.... (host failın da içimə bax)....perezaqruska ver yoxla.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2012 Sən Kido Killer proqramından istifadələ elə. 1-2 dəqiqə əməliyyat gedəcək. Sonra hər şey düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 ...şükür ALLAHa , windows-az.com açıldı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 He. Mende de 3 gundur bu problem olub... Indi acildi mende bu sayt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Bir darixirdim bura bagli olanda. Axirki acildi sevinirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 qaqam niye baglanmisdi ki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 3-gündü sayt açılmırdı axırki açıldı Nicat işləyirdi saytın üzərində yəgin nəisə düzəldirmiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 yəqin ki qorxmusdum ki sayt acilmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 narhat olma bağlanmaz İnşallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 insallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Narhat olma bağlanmaz çünki hal hazırda Yeganə Azəri Soft Portalıdı Proqramlar lisenziyalı təqdim olunur və Forum bölməsində İstifadəçilərin Kompyuter barəsində olan bütün problemləriylə yaxından məşqul olurlar İstedadlı və Savadlı qardaşlar Allah hamısından razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Çox şükür artıq düzəldi) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2012 Sayta virus düşmüşdü ona görə müvvəqəti olaraq bir neçə gün işləmədi.Hal hazırda artıq sayt öz fəaliyyətini davam etdirir.Hamiya təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Saytda deyəsən indi də virus var.Açılanda Kaspersky xəbərdarlıq elədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Tehlukesizlik sebebi ile kaspersky xeberdarliq edib eger sayti baglayirsa antivirus demeli virus var baglamirsa sayt acilirsa ehtimalki virus yenede qala biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Allaha Cox Sukurki Saytimiz Isleyir,Tural Birce Gelseydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2012 saytin yuxarisinda yazi gelirdi ha sehf bax duzelib o belke onu temir edirdiler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.