•SaiD• Konu tarihi: 24 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 24 Temmuz 2012 Salamlar bugun mən size ios 5.1.1 ucun jailbrak nece qurasdirmaq lazimdi onu oyredecem asagidaki video ve lazimli programlari yukluyn DiqqəT Sizə onuda xatirladimki bu jailbreak apple firmasinin məhsullari ucundu Jailbrak programi yuklemek ucun share.az sizden kod istəyəcək kod windows-az di buda video jailbrak pragrami Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seyfo Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 Ne ise yarayir bu>? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 beli bu jailbreak vasitesi ile App Stor daki butun pullu pragramlari oyunlari ve s pulsuz yuklemeye yarayir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Tesekkurler... Seyfo Bu iPhone telefonu ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 said jailbrak pragramini yuklemek olmur...!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 nece olmur a yadimdan cixib sifreni qoyum sayta sifre windows-az di On_LiNe dəyməz Maksim_252 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Cox Sag ol. tewekkurler baxim 1 wey diyecem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 hacker-8km deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Tesekkur. Heyif ki iPhone-um yoxdu yoxsa ederdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Men Eledim Amma Indi Bilmirem Bluetooth nece yazim... Hardan yazim... nece isdifade eliyim...?? Komekliy edin zehet olmasa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 Huseyn. onuda bildirimki iphone 4s bulutuz yazmaq olmur telefon ustalari bezileri deyir olur amma bahadi men yoxlamisham apardim ustaya dedi 45 manat ver yazim bultuz mende biliremki oxdu dedim verirem deyendim basinda dayandim ne geder gucendi alinmadi pulu cox deyirlerki cammaat elemesin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.