Maksim_252 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Mən bir vaxtlar nokia 6300 telefonunda operayla girə bilirdim bu sayta... Ama indi alınmır... qarışıq hərflər gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 beli mende de ele herfler gelir. mobil versiya olsa daha ela olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Men yoxlamamisam,amma mobil versiya yaransa pis olmaz... Amma PC-dden daha cox gireceyem sayta Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Bidənə android almaq lazımdır=) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Pis olmazdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Salam. Gecəniz xeyir. Bunun səbəbi dlenin köhnə olması və temadakı problemdi. Ona görə Opera Minidə problem yaranır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Deme-deme... Tema lap kohnedi... Birce adminler saytin gorunusunu deyisdirseydiler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyb3r Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Zairov, DLE-nin köhnə olmağının bir əhəmiyyəti yoxdur.Və yaxudda temanın... Rovshan13, Tema məncə elədə pis deyil,ancaq Tural Ağayev gəldikdə yəqin ki, saytda yeniliklər edər.Çünkü sayt getdikcə geriləyir.... Mobil telefonlardan sayta daxil olmaq üçün hər kəs bu linkdən istifadə edə bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Cyb3r salam. Ümumi halda dedim dle köhnədi. Amma temada problem var. Səf eləmirəmsə opera mini ilə sayta dxil olduqda hansısa faylı tapa bilmədiyini yazırdı. Bu problem mənim fikrimcə elə Dlenin köhnə olması ilə yada temanın bəzi səfləri olmasından yaranıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyb3r Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Zairov, Yanilirsan.Opera Mini ile sayta daxil olduqda .tpl faylin olmadigini yazir.Bu ise temanin probleminin olmasi demek deyil.Sadece saytda elaveler(modullar) qurulub ve onlarin saytda gorunmesi ucun .tpl fayllara ehtiyac var.Saytin esas temasina elave olunub,sayta komputerle daxil olmaq olur, ancaq mobil versiyada bu .tpl fayllar olmadigi ucun gorunmur.Menim yuxarida yazdigim linkden mobil telefonlarla sayta daxil ola bilersiniz.Ancaq sayt gec acilacaq cunki, hemin linkle birbasa esas gorunus acilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 məndə opera mini ilə daxil oluram amma girmir.tək yolu var oda mobil versiyanın hazırlanmasıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikmet1994 Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 gorduyum ferli sayt budu. bele olsa yaxwi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos 2012 Beli, tek yolu var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Bu şəkillərə baxın Nokia Lumia 610 ile daxil olmuşam ozude internet explorer ile. windows-az.com a daxil olur hec bir problemsiz amma diger lerinde daxil olmur.Bunun ucun mobil versoyaya ehtiyac var fsdfsf.JPG sdfsfsf.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Lumia 610 telefonunun sistemi windows-dur. Ona gore de rahat girmek olur. IE vasitesile anlamadim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 bwtwn telefonda windows deyilde.ona gore mobil vacibdi.hemde bele keyfiyyetli ve maraqli bir sayitin mobil versiyasi lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 tebii ki... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Eziz istifadeciler mende sizler kimi saytimizin mobil versiyasinin tezlikle hazirlanmasini arzuluyuram.Amma men bir az sebirsizlik eledim ve elemedim tenbellik telfonda Opera,Internet Explorer kimi brauzerlerde saytimizin adini yazaraq yoxladim saytimiz php scripti ile quruldugu ucun brauzerlerin hec biri acmadi.Ve yeniden axtaris vererek UC Browser brauzerin tel versiyasini tapdim telfonuma yukledim ve www.windows-az.com yazaraq daxil oldum ve saytin butun imkanlarindan yararlana bildim hal hazirda telfonla UC Browser telfon brauzeri ile daxil olmusam hec bir problem yoxdu ve saytin imkanlarindan genis istifade edirem.mende istedimki saytimizin tel versiyasi hazirlanana kimi UC Brauzerinden istifade ede bilersiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 X-Missiya, ele cox isterdim qaqa bu sayta telefonlanda daxil olmaq ama heyfki mende Opera Mini tarif paketidi ne qeder eliyirem girem alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Fiko qeyd elemisem qaqasim UC Browserini teline yukleyerek saytin butun imkanlarindan istifade ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 X-Missiya, onda uje elave wot cixirda qaqam Opera Mini mende ayligdi limitsiz oncun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Anladim qaqasim wifi telfonu olanlar ucun super brauzerdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 iphone 4s nen gire bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Samsung omnia w super acir bu sayti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.