X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Rovsen mende lap sade teldir Nokia E5 modeli smartfondu UC Browser brauzerinden rahat istifade edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 UC browser yazdim girdim menim telefonum Nokia C2-1 modelidir. girdim brauezer sonra sayti yazdim girdim sonra hec 30 saniye cekmemisdiki cixdim bir de gordum 15 qep getdi heyif konturum hec vzvlixda qalmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 Menim kimi sende wifi ile gir yoxsa bankrot olarsan.. Menim kimi sende wifi ile gir yoxsa bankrot olarsan.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 Demeli bele men mobil versiyani hazir ederem ama lazim olan sayta elave olunmus modullarin kodlari lazimdir vessalam temada geseng tema qoyaram sekilleride aktiv ederem bu qeder qaldiki dleye kohne deyil sadece kohne versiyadi sayta onsuzda yeni modul qurulmayibki tezeside gerek olsun kohne odurki xarab dle olsun hazirda 9.6 quvvededir bu o demek deyilki 2 ilden sonra 9.6 islemeyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 Tanner, DLE 9.7 çıxıb artıq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2012 qaqas ALLAH qoysa ne vaxt hazir olar mobil versiye men UC BROWSERle yoxladim ama online.tpl geldi ve ekran agardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 Kamran bilirem bugun test etdim Alxan online.tpl bu o demekdirki mobil versiyaya online modulu qurulmayib hell etmek saniye isidir esas lazim olan modullarin kodlaridir vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 duzeldinde bunu cox xahiw edirem bu hamiya lazimli saytdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 Fiko_89,bir az səbr etmək lazımdır daha nə qalıbki Turalın əsgərlikdən gəlməsinə İnşallah Tural sağ salamat gəlsin Əminəmki saytın bütün texniki problemləri aradan qaldırılacaq tezliklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 sebr eden dervis muradina ermis Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2012 X-Missiya, Inwallah qaqaw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 artıq sayıtın qurucusu əsgərlikdən gəlib.İnşallah bu mobil versiyanıda hazırlayarlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Mene bi Maraqlidi e ele yazibsiz Gelib Tural Gelib bes hec bizim Xeberimiz yoxdur ? Danismisiz Turalnan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 sayt adminleri mobil versiya nece oldu duzelmedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 hele girismirler ishe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Saytda yeniden qurma isleri gedecekdir yaxin vaxtda butun problemler hellin tapacaqdir narahat olmayin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 gozleyirik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 gozleyirkde ne gozleyirike Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Mobil versiya uzerinde deyesen iwler gedir men Opera Minide acmaq istedim sayti acildi ama tam olaraq yox bu problemde Inwallah 1-2 gune aradan qalxar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Mən mobil üçün standart dizayn və funksiyalar nəzərdə tutmuşam. kiminsə maraqlı ideyası varsa dinləməyə və müzakirə etməyə hazırıq ) Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.