Guest dj_Natiq Konu tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Temmuz 2012 Salam. Mən vebmoney ilə bu saytdan bir nəsə sifariş versəm Bakıya gətirə bilərlər ? baxın Webmoney, Qiwi, Yandex Money (yoomoney), Paypal ilə bağlı istənilən sualınız üçün bu sayta yazın : https://steam.az/news/webmoney-qiwi-yandex-azerbaycan Əlaqə 055 226 96 22 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 menede maraqlidi mumkunduse alis veris etmek olar ucuz qiymete Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 WebMoney ilə olur bu saytdan.Bilmirəm Bakıya gətirilir yoxsa yox.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dj_Natiq Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 HeLMaX onu bilirəm. Amma mənə Bakıya gəlməyini bilmək istərdim.. Orda qeydiyyat verdim. Azerbaijan bölməsi var. Amma bilmirəm gətirirlər Bakıya yoxsa yox.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 qaqa men baxdim alis yerinden 16 dollariq seyin ustune 41 dollar flan yazildi ama orda deyesen pulsuz catdirma gosterir.ama bu qiymet niye ele oldu bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.