Guest dj_Natiq Konu tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Temmuz 2012 Salam. Mən adobe afterə video köçürdüm onun hər saniyəsin işləyib rəngləmək istəyirəm. internetdə axtardım amma istədiyim nəticəni almadım və sizdən məsləhət almağı seçdim. Bir video falan verə bilərsiniz ? (Cavablarınıza görə əvvəlcədən təşəkkür edirəm) Nümunə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
highpoly Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2012 Bu texnikanın adı Color Correction adlanır. Axtarış sisteminə " After Effects Color Correction Tutorial" yazarsan dərslər çıxar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 24 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ağustos 2012 Film Magic Pro danda istifade ede bilersen amma en yaxwisi rengleri ozun duzeltmeyin olardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.