nico_vor Konu tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 27 Temmuz 2012 Hamıya salamlar mən dünən cd diskə mp3lər atdım getdim maşında yoxladım ama açmadı sora türk forumlarının birində oxudum ki nero ilə yazanda x4 və ya x8 lə yaz məndə elə yazdım ama maşında açmadı bu gün bir disk yenə aldım və başqa saytdada oxudum ki bütöv mahnıların həcmi daha doğrusu vaxtı 80 dəq olmalıdı məndə elə elədim görəsən indi maşında açar? ŞƏKİL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Neroda AUDIO formatinda yazsan oxuyacaq mahnilar Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 hm aiduo et formatin cd yede 16x le kocur acmalidi men bele edirem sexsen acir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Şəklin çəkib qoyardız xahiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Nero proqramı ilə Audio CD yazmaq Video dərs Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 ScreenShot001.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 seven_birisi,brat cox saqol yoxlamisan birden iwlemedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 niko, dəyməz qardaş. Sən sağ ol. Yoxlamışam, alınacaq 96,785941 % Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 cox saqol brat Allah razi olsun menim 3-4 diskim heyif olub ama bu gun yaxsi olar INSALLAH Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 cümləmizdən İnşAllah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 ... maşınlarda olan maqnitofonlarda bəziləri mp3 götürmür...bu əsasən orjinal brend maqnitafonlatda olur....bunun üçün mahnı audio cd kimi yazılmalıdır.belə yazanda mahnının həcmi də çox olur keyfiyyəti də yüksək olur.təxminən 1 cd diskinə 10 mahnı yerləşir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 o qeder disk e pul verene hele cd rw diski al eger gorsen acilmadi mawinda gel diski sil tezden yuklede cemi 80qepikdi 30-30verene bir defelik 80ver canin qurtulsunda men oyrenmekcun o diskden istifade edirem bawqa mahnida elave etmek istesen ele o diske yukleyersen Seven birisi bu qeder e ehtiyac yox idi sadece zarafat etdim bilmirdim oyrendim burda ne varki adami doymek isteyirsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 koemk artıq mesaja da ehtiyac yoxdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Sevenbirisi, brat sen videoda neye girdin nero expressde burda deyesen miwkaynan elemirsen ona gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mən, Nero Start Smart ilə girmişdim, o özü etdi. Nero Express açmısansa, mayak18 qoyduğu şəkildəki kimi et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Brat bayaq mawinda idim siz dediyiviz kimi 2 dene disk yazdim 2 cur nece demiwdiz ele yoxladim oxumadi yene ama menim kohne disklerim var idi cd olar oxuyurdu evveler indi olarda hec oxumur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 ...belke maqnitafonun nastroykası deyişib.... ve ya qalovka çirklene biler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Aşağı sürətlə yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico_vor Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 x4--den asagi olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 niko sexsi mesaji oxu aydinlawdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.