MEZHH Konu tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 27 Temmuz 2012 salam. Bu gün kompa GTA 4 yazdım, amma ağır işləyir. Əvvəl də oynamışdım, onda normal işləyirdi. GTA nın ayarlar bölməsində də yaşıl göstərir ki oynamaq olar, amma ağırdı yenə də. Nədən olar? göstəricilər belədi: Prasessor i5, Ram 4, VGA 2. Win7 64 bit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Game Booster proqramından istifadə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dj_Natiq Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 seven_birisi -sizdə notebookdur ? məndə də indi o problemdir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 men 2 gun oynadim vabse acmadi. hellin tapa bilmirem sekli beledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 gamee boosteri yoxlayacam. hə, notbukdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dj_Natiq Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 bir sualda sizə verim.. notebook probook 4530s deyil ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 yox Paviliondu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 kenan chelsea problem ondan ola bilər ki, internetdə yüklədiyiniz bu oyunu hazırlayan repak qrupu haradasa səhvə yol verib. Başqa repakları yükləyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 neyse oyunu sildim getdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dj_Natiq Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 enan chelsea səndəki problem məndədə olmuşdu. Zapuskator silinmişdi deyə. silib yenidən yazdım işlədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.