galib Konu tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Temmuz 2012 Cd romu bir neçə dəfə komputere taxandan sonra söndürdüm.yenidən işə salanda komputer donur.CDROM=u çıxarıram işləyir.Taxılı vəziyyətdə isə windows hec acilmir donur Boot menuda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Cd-Rom un yaddawi ne qederdi?iwlenmiw olub? anlamadim amma anlamaqi coox isterdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
galib Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 kohne versiyadi DVD write deyil.basqa komputere cixarib saldim format etdim sora tezeden taxanda islemedi komputer acilmir donur hec windows yeri de gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 ozumden qondarma hecne demeyim yenede mehdi zad biler..amma ola bilsin bawqa kompdan senin Cd rom..uva mikrob zad kecib qrip olub tezesin almalisan belke duzeltmek olursa yenede mehdi gil biler cozde menede mayaglidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 cd romu taxmiyanda yaxsi isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Qardaş o problem məndə də olub... O CD-Romdandı ya içini açıb yaxşıca təmizləməlisən ya da təzəsini almalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 ondansa tezesini al dvd rw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
galib Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 evvelce rahat isleyirdi basqa komputere taxandan sonra problem oldu.cixardiram komputer isleyir taxiram acilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 gerek bawqa kom taxmazdin ondan buna virus zad duwub yenisin al uje bunu yamaglasanda evvelki kimi olmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
galib Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 tesekkur edirem amma fikir goturdu meni islenmis tapmisam gerek alam.cox sag olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 ...cd-romda yaddaş olmur...cd-roma virus da düşə bilməz.... ...kompüterin içərisində cd-romun arxasına keçəcək 1 neçə şteyker ucluğu olan şnur var.... sən digərini yoxla.digər şnuru keçirəndə möhkəm keçirt.və bu işi kompüteri sönmüş vəziyyətdə gör... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 aa mehdi qardaw inanirsan mene indi chatdi cd rom nedi?vayy vayy hm dogurdanee sunuylayida vay axi hihi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 kabellərinin düzgün taxılmasına fikir ver.Gör düzgün yerlərdədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
galib Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 her wey yerindedi defelerle yoxlamisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Başqa cd rom yoxlamısan?və ya bunu başqa kompda yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
galib Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Dostumda CD rom yox idi apardim format etdim.komputeri sondurdum /Bir bece saatdan sonra yandiranda deyiyim problem cixdi.Sonra CD romu tezeden evvelki komputere salanda eyni sey oldu bu qeder. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Yox yəni dostundada elə olduda onu taxanda dondu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
galib Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 beli onda da eyni sey oldu.amma birinci defe olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Mehdinin bu sozune qatiliram ..cd-romda yaddaş olmur...cd-roma virus da düşə bilməz.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Onda problem sənin yəqinki cd-romundadı.Modeli nədir(tam)? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 hansi dovurde yasiyiriq qaqas dvd rom qiymetleri ucuzdu get birini al bu nun ucun bas yormaga deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
galib Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 modelin deqiq bilmirem gerek baxam evde .islenmis alacam sadece problemin neden olmasin bilseydik pis olmazdi gelecekde bize verilen suala cavab vermek ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.