Dəli Yazar Konu tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Temmuz 2012 Modem bugun seherden nese pis islemeye baslayib 1 modemin isiqlari zeif marqatlamaga basladi sonra reset atdim duzeldi sonra yene eyni veziyyete dusdu. Indi ise ancaq POWER isigi yanir vso basqa hec 1 isiq yanmir ne DSL ne LAn Ne Internet hec biri yanmir resetde getmir bunu nece duzelde bilerem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Belke Provayderdendi? Cunki Mende De Ele Oldu Zeng Eledim Duzeldi... ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Mademe reset atanda hemise ele olur. Provaydere zeng ele ozderi duzeldecekler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 provaydere zeng etmisem ateisede aparmisam dediler deyesen portlarinda problem var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Elvin-sen deme onlara reset atmisam suret yoxdu. denen ki suret yoxdu zeifdi. ozleri hemin deqiqe duzeldecekler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 qardasim elemisem bunlara tesiri yoxdu umumiyyle modem isiq yanmir yananda powerdi vso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 Axi Normal En Azi Lan Iwigi Yanlamlidi... ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2012 ne bilim qardasim yanmir 35 AZN gedim atim zibil qabina Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 Qaqaw Niyeki Modemi Gotur Get Bawqa Yerde Yoxla Iwlese Get Provayderin Bawini Xarab Ele...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 qardaw sen ats apar modemi yuz faiz silinib nese olar duzeldecek..bizdede ele olmuwdu apardiq neise yazdilar duzeldi dark qaqa lan zad hec biri yanmayacaq 1dene power yanmalidi i vse..Bawqa kompdada isleye bilmez modemde nese silinib apar ats denen gele yaz amma 5manat alacaq vermesende olar ...amma ver gozleri qalmasin...Modemi atmaqa ehtiyac yoxdu...30manati kuceden tapmisan??dediyimi et iwleyecek birde arxasinda 1balaca yer var onu dis copuyle bas saxla butun isiqlar sonsun 10san...saxla sonra burax iwlemese bil dediyimdi apar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.