Ramil_645 Konu tarihi: 29 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 29 Temmuz 2012 Salam. Əvvəlki notebookumda grafik adapter intel idi ,format da etsem yenə intel olaraq qalırdı, ama yenisində nvidia geforce du format eledim, dxdiag verdim , grafik adapter yerində standart vga apapter yazılıb, windows aero işləmir, displey resolution 1366x768 olduğu halda 800x600 olaraq açıldı və ən əsası problem budu ki, mən ubuntu 12.04 Lts yazmaq istədim instal ubuntu olan yerə ki gəldi sonra da ekranda sadəcə sol üst küncdə kursor yanıb qarala durur, disk fırlanır ama ekranda heç nə yoxdu.bu videokartla əlaqəlidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 proqramın yazılmaması səbəbini dəqiq deyə bilmərəm... display resolution-u dəyişəndə də əsl ekran ölçülərinə qayıtmır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramil_645 Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 dvd ye boot veren de menyu gelir amma install vuran kimi ekran qaralir ust kuncde kursor yanib qarala durur chox gozledim hech ne gelmedi. windows da bele problem olmadi onu rahat yukledim ama achilanda 800x600 achildi sonra normal hala qaytardim men indi nece eliyim ki ubuntunu yukluyum dvd den Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLMaX Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2012 Ubuntu 10 yükləmişdim virtual sistemə..Məndə də 800x600 gəlirdi..ondan yuxarı yox idi..sən ən yaxşısı Ubuntu 12.04 LTS yüklə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.