Elbəy Konu tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Temmuz 2012 dostlar men bilmek isteyirem ki videonu cekilish gede gede ona ffect vermek elaveler etmek yazi yazmaq futbolda oldugu kimi vaxt gostermek hansi proqramlarla olur? bele shey eden kicik ve rahat proqramlar varmi? bildiyinizi bolushun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Mene de maraqli geldi. Amma mence kicik olculu rahat proqram olmaz bele... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 ... bunu etmək olar.bu funksiyalar videoçəkən kameranın özündə olur.çəkdikcə effektlərdən istifadə edir....web kamera üçün də belə proqramlar var.misal üçün skype - da kiminləsə videogörüntü yaratdığın vaxt və ya bu görüntünü yazan zaman effektlərdən birbaşa istifadə edə bilirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 bu movzud axtarish etdim maraqli sheyler tapdim istedim sizlerlede bolushum. bunun ucun gozel proqramlar var. en esasi adobe flash media live encoderr olmalidir sonra ise vidblaster proqrami lazimdir. yaxshi imkanlari var. men bu proqramin home versiyasinin trialin yukledim bunun imkanlarin azadliq radiosunda gorurem baxsaniz shahidi olarsiniz. bundan bashqa proqramlar da var misal ucun telestream bu qeder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 mehdi1998 onu skaypda nece etmek olur qaqas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2012 ... WebcamMax proqramında bunu edə bilərsən... http://www.windows-az.com/internet/12631-webcammax-7648.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 You Come-lada Etmek Olur... ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.