NRLN Konu tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Temmuz 2012 Salam mənim internet klubum var X-Centric işlədirəm.3-cü kompyuterin "siçanı" xarab oldu onu dəyişdirdim.Sonram 3-cü kompyuteri X-Centric Manager tanımadı.Hər nəysə girdim "xasetup.exe"-dən onu əlim dəydi sildim.yenidən ustanovka etmək istədim ancaq "свой время устанавливлн" yazır.Nə qədər istəyirəm kompyuterin sıra nömrəsini dəyişəm ancaq "свой время устанавливлн" yazır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 bunu bilen yoxdu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Yox deyesen)) Burda klub iwledende yoxdu.Ozde biz burdan senin kompundan ne baw acaq?.Bele problemlerde usta cagir burdan komek biraz cetin olur.Onun coxlu sebebleri ola biler...Neyse day bagiwlada bilmedik) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 uje ozum duzeltdim sga ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.