AliZairov Konu tarihi: 30 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Temmuz 2012 Əssəlamu Aleykum. Mən bu yaxınlarda TwinMOS 16 GB fləş kartını aldım. 20 AZN ə. Şəkildəki bax odur. Sadəcə 16 GB yazılmayıb. 10 dəfəyə yaxın olar işlətdim heç bir ay olmadı ki komputerə taxıram gəlmir. Heç bir komputerdə gəlmir. Bilmirəm nədəndi. Təzədə almışam Heç bir ay olmadı belə oldu. Qarantiyada verməmişdi mağaza. İndi qalmışam belə. Problemin nə olduğunuda bilmirəm. Sadəcə işləmir. Üz karopkasını sökdüm yanan qopan heç bir detalda yoxdur. Gəlki mikro sxemada TwinMOS firması deyil SanDisk firması yazılıb. Mal həm tayvan yazılıb həmdə kitay. Bunu düzəlmək olur görəsən? İçində mənə lazımlı fayllar var idi. Qalmışam belə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 ...bəzi flaş kartlarda xırda 1 düyməcik olur.həmin düyməciklə on/off etməklə flaş karta girişi açıb-bağlamaq olur.diqqətlə bax.elə vaxt olur ki,təsadüfən adamın əli həmin düyməcikə dəyir və flaş kart bağlanır... ...əgər sənin flaş kartında elə düyməcik yoxdursa , onda flaş kartın yanıb.... ...flaş kart alanda Kingston firmasının flaş kartını al.bu firma daha keyfiyyətli və etibarlıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mehdi1998 tşk elə bir düymə yoxdur. İşləmir tamamilə. Amma dayanan yerdə niye belə olub heç başa düşmürəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 ola bilsin elinnen yere dusub ve zedelenib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Komputerin USB portunda da problem olanda yandırır flash kartı.Mənim o qədər elə flashkartlarım yanıb ki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 ... usb nazik şnurlar və ucunda nazik şteykerlərlə ana plataya keçirilir.bu şteykerlerin müəyyən olunmuş yerləri var.1-ini səhv yerə taxsan,flaş kart yanır.... ...usb keçən yer ki,var həmin yerə diqqətlə baxanda alt və üst hissədə dəmir var.onlar ortasında nazik dilimşəklində ayrılmış dəmir hissı var.o əyilib üstdəki dəmirə dəyəndə nəinki flaş kartı,hətta kompüterin digər qurğularını da yandıra bilir... ... üçüncü versiya da flaş kartın keyfiyyətsiz olması... (digər versiyalar da var.bunlar əsaslarıdır).... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Flashkar sxemndən ibarətdir.Çox vaxtda təmiri olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Salam. Tşklər. Kompda heç bir problem yoxdur. Yadımdadı bu yaxınlarda elimdən düşüb. Amma qorumaq üçün onun sərt plosması var axı. Sxemdədə heç bir problem yoxdur. Əladı gəlki işləmir. Bundan qabaq bunun eyni dizaynına malik ABC firmasının fləşi vardı 2gb oda yaxşı işləmədi. Hardasa 6 7 ay getdi sonra problem olurdu. Bağışladım qohumlardan birinə. Düzəldi problem. Amma buna nə olub heç bilmədim. Gərək təzə fləş alım. Hansı firmanı məsləhət görərsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 ... yuxarıda qeyd eləmişəm... ən yaxşısı Kingston firmasıdır .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mehdi1998 tşk. 16 və 32 gb qiyməti nə qədər olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 ... 16 gb 25 manatdır...əvvəl 30 manata idi... 32 gb təxminən 35 manat olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 tşklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2012 ... halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 men flash kart almisham 16 gb 20azn Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Adminlerden xahis edirem reyimi silmeyin bilirem movzuya aid deyil ammaki Flashkart problemidi mende imation 8GB flashkart var evvel kompa taxanda tam yaddas 8GB yazilirdi amma indi 5GB olub bir tanis adama vermisdim ola biler nese virus dusub nese butun fayllari da silinmisdi icinden format verdim neqeder amma evvelki veziyyete qayitmadi flashkart yaxsi isleyir hecbir problemi yoxdur sadece 5.95GB olub yaddasi. ??????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.